counter

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι ευχές των συνεργατών του στο “Χαμογέλα και πάλι” μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην Ιωάννα Τούνη

Ένα ταξίδι στη Βενετία πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, έκανε αυτή την εξόρμηση και πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη, προσφέροντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Δείτε ΕΔΩ!

Η αναφορά του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε κανονικά στο πόστο του στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο ίδιος και οι συνεργάτες του αναφέρθηκαν στην πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη.

«Παιδιά δεν είπαμε συγχαρητήρια στον Δημήτρη», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος με την Σίσσυ Χρηστίδου να αναρωτιέται: «Α δεν είπαμε στον αέρα ε; Μόνοι μας τα είπαμε».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Παιδιά να σας πω κάτι; Δεν γίνεται με τόσο σημαντικά θέματα, με αυτό που είχατε στην αρχή…Ευχαριστώ πάντως παιδιά, να είστε καλά για τις ευχές σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν. Και στα δικά σας»

«Με άδεια χέρια ήρθες βέβαια από τη Βενετία», πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος με την Σίσσυ Χρηστίδου να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Δεν κερνάμε αν κάνουμε στην πρόταση γάμου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR