counter

Δήμητρα Κατσαφάδου: Παραλίγο να πέσει θύμα απάτης! "Μου ζήτησε να δώσω 40.000 ευρώ"

Δήμητρα Κατσαφάδου: Παραλίγο να πέσει θύμα απάτης! "Μου ζήτησε να δώσω 40.000 ευρώ"
Δήμητρα Κατσαφάδου: Παραλίγο να πέσει θύμα απάτης! "Μου ζήτησε να δώσω 40.000 ευρώ"

Παραλίγο να πέσει θύμα απάτης η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η επιχειρηματίας έλαβε ένα mail, στο οποίο η μητέρα ενός παιδιού της ζητούσε να δώσει 40.000 ευρώ προκειμένου να βοηθήσει τον 4,5 ετών γιο της που έχει καρκίνο στο μάτι του. Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα αυτή έστησε έρανο – απάτη, καθώς το παιδί της δεν είναι άρρωστο.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στο “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο και εξήγησε πως την προσέγγισε η συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ ευχαρίστησε τον παρουσιαστή και την εκπομπή που της “άνοιξαν τα μάτια”.

Διαβάστε επίσης! Δήμητρα Κατσαφάδου: "Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι όταν δεν πέρασα στην Ιατρική"

Όσα είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου

«Μου ζήτησε να δώσω 40.000 ευρώ και ότι πρέπει μαζέψει 145 χιλιάδες. Έχω πέσει και στο παρελθόν θύμα απάτης. Ο τίτλος του mail της ήταν “γιατί η αγάπη φαίνεται στην πράξη”, για να με παρακινήσει να βάλω άμεσα το χρηματικό ποσό. Έγραφε για το οπτικό νεύρο του παιδιού, ότι πάσχει από καρκίνο ο Διονύσης, που είναι ένα παιδί 4,5 ετών. Όλη η εταιρεία ήμασταν έτοιμοι μαζί με την οικονομική διευθύντρια να πατήσουμε το κουμπί, όπως σε όλες τις περιπτώσεις που κάνουμε μεταφορά χρημάτων.   

Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα και ειδικά όταν αφορούν παιδιά με ασθένειες. Στη συνέχεια, μου είπε τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου του παιδιού, μου ανέλυε νοσοκομεία, ότι έχουν προβληθεί σε πάρα πολλές εκπομπές, ότι κάποια sites πολύ σημαντικά, μεγάλα ειδησεογραφικά sites το έχουν προβάλλει. Μόνο που λένε σε εμένα ότι ένα παιδί 4,5 χρόνων πάσχει από καρκίνο στο μάτι, δεν ξέρετε τι έχω κάνει…Αυτοί οι άνθρωποι δεν αφήνουν τα αληθινά περιστατικά να τα τρέξουμε και να βοηθήσουμε ακόμα πιο άμεσα.  Μας πήρε τηλέφωνο. Η επικεφαλής του τμήματος του τηλεφωνικού κέντρου μίλησε μαζί της. Ήταν και συγκινητική η κατάσταση, οπότε ήταν ένα από τα θέματα που τα είχαμε πρώτα για να πληρωθούν.

Ευτυχώς μας πήρε τηλέφωνο η δημοσιογράφος σας την Κυριακή και μας είπε να μην κάνουμε την κατάθεση. Σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί είναι μεγάλη αμαρτία να δίνουμε τέτοια ποσά σε απατεώνες, όπως φαίνεται. Να τα πάρει κάποιος άνθρωπος, που όντως έχει ανάγκη. Είναι λυπηρό. Έκανε επίκληση στο συναίσθημα, κάτι πολύ άσχημο…Χάνουν άλλοι πιο σημαντικοί άνθρωποι, πλέον έχουμε θεσπίσει ομάδα που πάμε με αυτοψία για να δώσουμε τα χρήματα. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR