counter

Δήμητρα Κατσαφάδου: Της έκλεψαν αστρονομικό ποσό από το χρηματοκιβώτιό της - Τι αποκαλύπτει ο αδελφός της

Δήμητρα Κατσαφάδου: Της έκλεψαν αστρονομικό ποσό από το χρηματοκιβώτιό της - Τι αποκαλύπτει ο αδελφός της
Δήμητρα Κατσαφάδου: Της έκλεψαν αστρονομικό ποσό από το χρηματοκιβώτιό της - Τι αποκαλύπτει ο αδελφός της

Θύμα κλοπής έπεσε η Δήμητρα Κατσαφάδου τον περασμένο Φεβρουάριο και σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου νέα στοιχεία της υπόθεσης παρουσίασε στην εκπομπή "Live News" ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 2023, στο σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου τη Ραφήνα.

Τότε, η επιχειρηματίας είχε υποδείξει ως ένοχο έναν 33χρονο Αλβανό που εργαζόταν στην κατοικίας της.

Ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται πως εκείνη τη μέρα βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε δυο σακούλες, οι οποίες περιείχαν 290.000 ευρώ.

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει καταλήξει σ’ αυτό το συμπέρασμα και μετά και τη μαρτυρία μιας οικιακής βοηθού γεωργιανής καταγωγής, που δήλωσε ότι είδε τον άνδρα να αναχωρεί από το σπίτι με έναν άλλο ομοεθνή του με δυο σακούλες.

«Τη στιγμή που έφτασα στο σπίτι, έξω από αυτό βρισκόταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο χρώματος κόκκινο – ασημί και έξω από αυτό βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας που μιλούσε στο κινητό. Τον ρώτησα για ποιο λόγο βρίσκεται εδώ και μου απάντησε ότι περιμένει τον κατηγορούμενο. Στη συνέχεια μπήκα στο σπίτι με τα δικά μου κλειδιά, όμως στην πόρτα συνάντησα τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του πράσινες σακούλες σκουπιδιών, παρόμοιες με αυτές που φυλασσόταν το χρηματικό ποσό της εταιρείας. Τις σακούλες αυτές τις έδωσε στον άγνωστο άνδρα που περίμενε στο αυτοκίνητο», ήταν τα όσα δήλωσε η οικιακή βοηθός της Δήμητρας Κατσαφάδου στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στην ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο 33χρονος μετά την αρπαγή του χρηματικού ποσού, έφυγε στο εξωτερικό, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε επίσης! Δήμητρα Κατσαφάδου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την αδερφή της, Χριστίνα, "Δε θέλει ποτέ να βγαίνει μπροστά, είναι η ήρεμη δύναμή μας"

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, αφού πρώτα είχε εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Αφού απολογήθηκε, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όσα δήλωσε ο αδελφός της Δήμητρας Κατσαφάδου

Στην εκπομπή "Live News" και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε και ο πρόεδρος της εταιρείας της Δήμητρας Κατσαφάδου και αδελφός της, Νίκος Μαλακοδήμος.

«Εκτός από αδελφός της Δήμητρας, εμφανίζομαι και ως μηνυτής. Εκτός από μηνυτής όμως, είμαι και πρόεδρος της εταιρείας. Το σπίτι στο οποίο βρίσκονταν τα χρήματα, είναι της εταιρείας, βρίσκεται μέσα στην εταιρεία, δεν ανήκει σε κάποιο φυσικό πρόσωπο. Χρησιμοποιείται και σαν γραφείο, και σαν χώρος που κρατείται αρχείο, περιλαμβάνει μέσα και εταιρικά κομμάτια. Ιδιοκτήτης του χώρου είναι η εταιρεία. Δεν μένει κάποιος από εμάς εκεί.

Μετά το τηλέφωνο της οικιακής βοηθού, που είναι άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης, γιατί εργάζεται πολλά χρόνια στην οικογένεια και την εταιρεία, καταλάβαμε ότι λείπουν τα χρήματα. Εγώ, σαν πρόεδρος της εταιρείας προχώρησα την ίδια μέρα σε μήνυση. Ήρθε η σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα, είδαν ότι λείπει το χρηματικό ποσό που είχαμε δηλώσει.

Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε να περνά τα σύνορα στην Αλβανία την ίδια μέρα. Τελικά τον συνέλαβαν στην Αγγλία και εκδόθηκε στην Ελλάδα. Δε μπορώ να ερμηνεύσω τις κινήσεις της αστυνομίας στο γιατί τον άφησαν ελεύθερο, ούτε μου επιτρέπεται. Είμαι χαρούμενος που του έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι και περιμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης εντός 1,5 έτους», είπε ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου, Νίκος Μαλακοδήμος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR