counter

Δήμητρα Κατσαφάδου: "Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι όταν δεν πέρασα στην Ιατρική"

Δήμητρα Κατσαφάδου: "Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι όταν δεν πέρασα στην Ιατρική"
Δήμητρα Κατσαφάδου: "Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι όταν δεν πέρασα στην Ιατρική"

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή “Έλεος”.

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στις σπουδές της και στην αυστηρότητα που αντιμετώπισε από τους γονείς της, όταν αντί για την Ιατρική πέρασε στο Χημικό της Αθήνας.

Δείτε επίσης! Δήμητρα Κατσαφάδoυ: To βίντεο με το αποκαλυπτικό μαγιό με θέα την θάλασσα

Όσα είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου

«Εγώ γενικά ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, σε βαθμό κακουργήματος, από γονείς γιατρούς. Βαρεμένοι γονείς, με την καλή έννοια, διαβασμένοι πολύ. Όταν πέρασα στο Χημικό της Αθήνας, μου είπαν: “αχ μωρέ, κρίμα”. Με πίεζαν να γίνω γιατρός. Ευτυχώς που είχα αυτούς τους γονείς, γιατί μου έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη. Με έδιωξαν από το σπίτι, πήγα να μείνω στο Μενίδι μόνη μου. Μου είπε η μητέρα μου: “πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου”. Η μητέρα μου ήταν πιο αυστηρή από τον πατέρα μου, Μανιάτισσα. Ο πατέρας μου από το Ναύπλιο. Ειλικρινά γυρνώντας τον χρόνο πίσω, την ευγνωμονώ γι’ αυτό. Έπρεπε τη Χημεία να την αναγάγω σε κορώνα των επιστημών, για να τους αποδείξω – πρώτα στον εαυτό μου και μετά σε αυτούς – την αξία μου. Να την κάνω δική μου», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Είμαι ψώνιο στη δουλειά μου πολύ. Από κρατικούς φορείς έχω πάρει δύο παγκόσμιες πατέντες. Δεν έχω αντίπαλο σε αυτό που κάνω», τόνισε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR