counter

Δέσποινα Μοιραράκη: Η ηλικία, οι γιοι και ο θάνατος του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Δέσποινα Μοιραράκη: Η ηλικία, οι γιοι και ο θάνατος του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη
Δέσποινα Μοιραράκη: Η ηλικία, οι γιοι και ο θάνατος του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης έχασε την μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η τεράστια καριέρα της, το βιογραφικό αλλά και λεπτομέρειες για την ζωή της είναι πληροφορίες που σίγουρα αξίζει να ξέρετε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε πως είναι 62 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 01/05/1960. Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και έχει μια αδερφή λίγο μικρότερη της, τη Σοφία. Το πατρικό της είναι Κάτσα αλλά το επίθετο Μοιραράκη, το πήρε από τον πρώτο της σύζυγο. Ο Κώστας Μοιραράκης ήταν έμπορος έργων Τέχνης. Κάποια προβλήματα υγείας τον ανάγκασαν να μείνει αρκετά χρόνια εκτός δουλειάς και η Δέσποινα Μοιραράκη κράτησε μόνη της την επιχείρηση είχαν. Η Δέσποινα Μοιραράκη σε ένα ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο αγόρασε αντίκες και έργα Τέχνης. Γνώρισε έναν έμπορο από την Περσία, ο οποίος της χάρισε το πρώτο της χαλί. Έξι μήνες αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος την έπεισε να πάρει ένα μεταξωτό περσικό χαλί προκειμένου να το πουλήσει. Έτσι έγινε και η αρχή της τεράστιας καριέρας της!

Το 1990 άνοιξε το πρώτο δικό της κατάστημα στην Κηφισιά. Ξεκίνησε μόνη της και με πολλή δουλειά έφτασε σήμερα στην κορυφή στον τομέα πώλησης χειροποίητων χαλιών. Έχει λάβει βραβεία επιχειρηματικότητας από Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι η μόνη γυναίκα επιχειρηματίας χαλιών παγκοσμίως που αγοράζει απευθείας από τις χώρες παραγωγής τους (Ινδία, Περσία, Πακιστάν). Για τα περίφημα.... χρώματα με τα οποία περιγράφει τα χαλιά της, είχε πει: «Στην υπερπροσπάθειά μου να περιγράψω με τον καλύτερο τρόπο τα χαλιά βγήκαν τα χρώματα όπως το κεραμιδοκανελοροδοκόκκινο».

Από τον πρώτο της γάμο απέκτησε δύο γιους, τον Γιώργο και τον Τάσο. Μάλιστα έγινε για πρώτη φορά μαμά στα 19 της. 

Αριστερά και δεξιά της οι γιοι της

Ο γάμος με τον Γιάννη Κοντούλη και ο θάνατος από καρκίνο

Ο Γιάννης Κοντούλης με τον οποίο παντρεύτηκε στις 1 Ιουνίου του 2011, ήταν πλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αναφέρει για εκείνον:

«Πέρασαν 11 χρόνια, όμως μακάρι αν μπορούσα μία φορά το χρόνο να ζω εκείνη την ημέρα του γάμου. Εύχομαι να πορευτούμε με τον άντρα μου μέχρι τα βαθιά γεράματα και να έχουμε γύρω μας τα εγγονάκια μας. Εγώ πάντα είμαι η πολυάσχολη, φροντίζω όμως, ειδικά τους καλοακιρινούς μήνες, να φάμε μαζί το πρωινό μας με τον άντρα μου».

Τελικά, η μοίρα είχε άλλα σχέδια...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR