counter

Δέσποινα Μοιραράκη: Εμφανίστηκε με μπαστούνι σε επίσημη πρεμιέρα

Δέσποινα Μοιραράκη: Εμφανίστηκε με μπαστούνι σε επίσημη πρεμιέρα
Δέσποινα Μοιραράκη: Εμφανίστηκε με μπαστούνι σε επίσημη πρεμιέρα

Δέσποινα Μοιραράκη

Από τον Γιάννη Προκόπη

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαρτίου διεξήχθη η επίσημη πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Sweet Charity», η οποία έλαβε χώρα στο θέατρο Badminton.

Τον κεντρικό ρόλο της «Charity» υποδύθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, με συμπρωταγωνιστές τη Ντοτέττα Παπαδημητρίου, τη Νάντια Μπουλέ, το Μέμο Μπεγνή, τον Σταύρο Ζαλμά και τον Ιβάν Σβιτάιλο. Μαζί με τους ηθοποιούς τραγούδησε και η Saya. To κείμενο απέδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Σταμάτη Πατρώνη. Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης πολλοί ήταν οι λαμπεροί καλεσμένοι που έδωσαν το “παρών”, τιμώντας με τη παρουσία τους, τους ηθοποιούς.

Ανάμεσα τους ήταν και η Δέσποινα Μοιραράκη με το σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη. Η γνωστή επιχειρηματίας τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εμφανίστηκε στη θεατρική πρεμιέρα κρατώντας μπαστούνι, που την βοηθούσε στο περπάτημα. Η ίδια μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει, είναι και πάλι καλά, ωστόσο δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμη να περπατήσει μόνη της. Η Δέσποινα Μοιραράκη παρόλα αυτά, δεν έχασε στιγμή το κέφι της, αφού χαμογελούσε συνεχώς, με το φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR να είναι εκεί και να απαθανατίζει τις στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Το παντρεμένο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz για αγορές σε εμπορικό κέντρο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR