counter

Δάκης: Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Δάκης: Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Δάκης: Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την τραγουδίστρια για την κατάσταση της υγείας του Δάκη, καθώς πριν από λίγο καιρό ήταν στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης - Δάκης: Η ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του

Δάκης – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

«Είναι λίγο δύσκολα με την υγεία του. Έχει παλέψει σαν λιοντάρι τα προβλήματά του. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ γιατί έχει πολύ υψηλή κι ανεβασμένη ψυχολογία. Δεν είναι στο νοσοκομείο, είναι στο σπίτι. Δεν θέλει να τον επισκεφθούμε τώρα, θέλει να νιώσει κάπως καλύτερα ίσως και αργότερα. Σέβομαι ότι δεν θέλει να τον επισκεφθούμε. Δίπλα του είναι ο Πάνος Δέρβος, ο μαέστρος του και αδελφικός του φίλος πλέον, μετά από τόσες φορές. Ο Στέλιος Καλαθόπουλος και κάποιοι άλλοι δικοί του άνθρωποι, όπως η γυναίκα του Γιώργου Πολυχρονιάδη, του κολλητού του φίλου. Θέλω να του ευχηθώ, μέσα από την καρδιά μου, τα καλύτερα. Σ΄ αγαπώ πολύ! Να σε ξαναχαρούμε με τη βελούδινη φωνή του», είπε μεταξύ άλλων η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για την υγεία του Δάκη (Μετά το 7:50 λεπτό):

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR