counter

Chris Brown: Στη φυλακή ο πρώην σύντροφος της Rihanna

Chris Brown: Στη φυλακή ο πρώην σύντροφος της Rihanna
Chris Brown: Στη φυλακή ο πρώην σύντροφος της Rihanna

Chris Brown Rihanna

Ο τραγουδιστής της χιπ χοπ και πρώην σύντροφος της Rihanna, Chris Brown, θα μείνει  συνολικά ένα χρόνο στη φυλακή, αφού παραβίασε τους όρους της αναστολής του, σύμφωνα με δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο Brown κρατείται για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η επίθεση που είχε κάνει το 2009 στην πρώην σύντροφό του, Rihanna.

Ο τραγουδιστής έχει ήδη εκτίσει οκτώ μήνες της ποινής του και θα παραμείνει για ακόμα τέσσερις στις φυλακές, όπου κρατείται, ενώ η περίοδος επιτήρησής του έχει παραταθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Ο 24χρονος βρίσκεται υπό επιτήρηση από την βραδιά απονομής των Γκράμι, το 2009, οπότε είχε γίνει και η επίθεση στην τραγουδίστρια. Είχε τότε καταδικαστεί σε 180 μέρες κοινωνικής εργασίας και πενταετή επιτήρηση, είχε διωχθεί από κέντρο αποτοξίνωσης ενώ το δικαστήριο του Λος Άντζελες του επέβαλε ακόμα 1000 ώρες εργασίας σε κοινωφελή προγράμματα.

Τα δικαστικά μπερδέματα του Brown όμως δεν τελειώνουν εδώ. Ο 24χρονος έχει ακόμα μία δίκη να αντιμετωπίσει, στις 25 Ιουνίου, καθώς φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει, μαζί με τον σωματοφύλακά του, έναν θαυμαστή του σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR