counter

Βραβεία Όσκαρ: Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις όλων των εποχών

Βραβεία Όσκαρ: Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις όλων των εποχών
Βραβεία Όσκαρ: Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις όλων των εποχών

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η πιο λαμπερή βραδιά της "βαριάς βιομηχανίας" του Hollywood ονομάζεται "τελετή απονομής των Βραβείων Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα περιβόητα Όσκαρ που από το 1929 που ξεκίνησαν ως θεσμός αποτελούν το ετήσιο ραντεβού των μεγαλύτερων αστεριών της μεγάλης οθόνης.

Το βράδυ της απονομής δεν περιμένουν με ανυπομονησία μόνο οι υποψήφιοι για να κρατήσουν αγκαλιά το χρυσό αγαλματίδιο, αλλά όλες οι πρωταγωνίστριες και οι επίδοξες starlets που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους φωτογράφους που "στοιβάζονται" για μια πόζα τους.

Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Οι οίκοι μόδας προετοιμάζουν τα σχέδια τουλάχιστον έξι μήνες πριν και οι στιλίστες αναζητούν το φόρεμα για τις πελάτισσές τους μετά μανίας. Η επιλογή του φορέματος για να λέμε την αλήθεια είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να είναι αρκετά εντυπωσιακό, αλλά όχι κραυγαλέο. Πρωτότυπο αλλά να ταιριάζει στο στιλ εκείνης που θα το φορέσει. Η αλήθεια είναι ότι στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ έχουμε δει εκπληκτικά κομψές εμφανίσεις. Εμείς, όμως, επιλέγουμε να σας δείξουμε κάτι περισσότερο ενδιαφέρον... Τις πιο κακόγουστες και άτυχες στιλιστικές εμφανίσεις που συγκαταλέγονται πλέον στην ιστορία των βραβείων.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τα φετινά Όσκαρ, δείτε τις κυρίες που μας ξάφνιασαν δυσάρεστα με τις στιλιστικές τους επιλογές και ετοιμαστείτε για τα χειρότερα του 2013 την Κυριακή το βράδυ.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR