counter

Ένας «άγγελος» ανάμεσά μας!

Ένας «άγγελος» ανάμεσά μας!
Ένας «άγγελος» ανάμεσά μας!

Το ύψος της είναι  1,77 και ζυγίζει 51 κιλά. Οι αναλογίες της; 86-64-87. Αν θέλαμε να περιγράψουμε την Alessandra Ambrosio με νούμερα, αυτά θα χρησιμοποιούσαμε! Γεννημένη 11 Απριλίου του 1981, η βραζιλιάνα Ambrosio, θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες του star system.

 

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ενώ, έγινε διάσημη μέσα από τη συνεργασία της με τη Victoria’s Secret. Το 2012, κατέκτησε την 6 θέση στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου του «Forbes», με ετήσια έσοδα 6.6 εκατομμύρια δολάρια! 

 

Ξεκίνησε το modeling από 12 χρονών και στην ηλικία των 14 βρισκόταν ήδη ανάμεσα στις 20 φιναλίστ του διαγωνισμού Elite Model Look της Βραζιλίας. Ομολογεί πως έχει κάνει πλαστική στα… αφτιά της (αφού όλη η υπόλοιπη αγγίζει την τελειότητα!), κάτι το οποίο, όμως, δεν θα ξαναέκανε ποτέ!

 

Από το 2008 είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Jamie Mazur με τον οποίο έχουν δύο παιδιά – την Anja Louise και τον Noah. Αυτά, είναι μόνο κάποια πράγματα τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε για την Alessandra Ambrosio… Επειδή, όμως, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, αφήνουμε τις φωτογραφίες να σας «πουν» περισσότερα…!

 

Της Μάρθας Αγγελοπούλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR