counter

Βίκυ Κάβουρα: "Με τον Νίκο ζούμε μαζί. Είμαι έτοιμη να κάνω παιδιά"

Βίκυ Κάβουρα: "Με τον Νίκο ζούμε μαζί. Είμαι έτοιμη να κάνω παιδιά"
Βίκυ Κάβουρα: "Με τον Νίκο ζούμε μαζί. Είμαι έτοιμη να κάνω παιδιά"

Νίκος Οικονομόπουλος - Βίκυ Κάβουρα

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Οικονόπουλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες και δημιουργικές φάσεις της ζωής της τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της. Μίλησε για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1 και στον φετινό κύκλο του Dancing with the Stars, όπως επίσης και για την σχέση της με τον τραγουδιστή που δείχνει να της έχει αλλάξει την ζωή.

Για τα επαγγελματικά της σχέδια δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μιλάω με τον ANT1 για δύο concepts. Είμαστε ακόμη σε συζητήσεις. Δεν έχω υπογράψει τίποτα. Στο θέατρο έχω κλείσει επίσης σε μια παράσταση, αλλά δεν μπορώ να την ανακοινώσω. Όσον αφορά το “Dancing with the Stars” δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω και αυτό που γράφεται για την παρουσίαση του backstage του show δεν ισχυεί και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν σίγουρο όλα τα sites. Αν και μου προτάθηκε να συμμετάσχω στο πρωινό πρόγραμμα που θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά  διστάζω λίγο. Όχι γιατί είναι ένα πολύωρο ζωντανό πρόγραμμα. Απλά αναρωτιέμαι αν θα γουστάρω ή αν θα νιώθω πάλι ότι δεν δημιουργώ. Δεν ξέρω ακόμη τι θα απαντήσω, γιατί μπορεί να κάνω κάτι σχετικό με τον κινηματογράφο και το θέατρο, ώστε να «δικαιολογώ» την θέση μου. Σκέφτομαι ότι το «Dancing» είναι πιο κοντά στο επάγγελμά μου, ότι θα ασχοληθώ με το σώμα μου. Θα με εξελίξει."

Για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλου εξομολογήθηκε: "Μένουμε μαζί με τον Νίκο. Εξάλλου, αυτός είναι κυρίως ο λόγος που θέλω να μάθω να μαγειρεύω. Είμαστε μαζί λιγότερο από έναν χρόνο. Είμαστε ολόιδιοι στον χαρακτήρα και περνάω πολύ καλά μαζί του. Είμαι τέλεια! Από τότε που γνώρισα τον Νίκο, είμαι στην πιο ήρεμη, γαλήνια και ευτυχισμένη φάση της συναισθηματικής μου ζωής.

Όσον αφορά τα σχέδια της για οικογένεια και παιδιά, η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ναι, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό. Νιώθω έντονη την επιθυμία να κάνω ένα παιδί. Πιο πριν είχα στο μυαλό μου ότι αυτός είναι ο προορισμός της γυναίκας και ότι αναγκαστικά κάποια στιγμή θα συμβεί. Τώρα το θέλω! Ξαφνικά νιώθεις συναισθήματα που δεν είχες στο παρελθόν. Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να δώσω πράγματα σε ένα μωρό. Τώρα γνωρίζω πια πόσα έχω να προσφέρω και έχετε δίκιο πως αυτό έχει να κάνει με τον κατάλληλο σύντροφο. Όσον αφορά την δουλειά μου, ο Νίκος λέει να κάνω ό,τι θέλω και ό,τι με κάνει ευτυχισμένη, πως είναι δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε επιθυμία μου."

Νίκος Οικονομόπουλος - Βίκυ Κάβουρα

Πηγή: ΕΓΩ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR