counter

Βικτώρια Καρύδα: Ραγίζει καρδιές το σημείωμα της κόρης της στη φωτογραφία του πατέρα της, Γιάννη Μακρή

Βικτώρια Καρύδα: Ραγίζει καρδιές το σημείωμα της κόρης της στη φωτογραφία του πατέρα της, Γιάννη Μακρή
Βικτώρια Καρύδα: Ραγίζει καρδιές το σημείωμα της κόρης της στη φωτογραφία του πατέρα της, Γιάννη Μακρή

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2018 όταν ο Γιάννης Μακρής έφυγε από το σπίτι του στη Βούλα για να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης. Την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας δολοφονούνταν έξω από το σπίτι του, η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα συμμετείχε σε catwalk της "Εβδομάδας Μόδας" του Ζαππείου.

Σχεδόν 20 μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία από τον πληρωμένο δολοφόνο, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της και να είναι δυνατή για τα δυο της παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα.

Η ίδια μάλιστα "ράγισε καρδιές" με την τελευταία της ανάρτηση, καθώς μας έδειξε το σημείωμα της κόρης της, στη κοινή της φωτογραφία με τον Γιάννη Μακρή.

«Μπαμπά σε αγαπώ πολύ, είσαι ο καλύτερος» έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη της Βικτώριας Καρύδα.

Η ξανθιά καλλονή μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο Πρώτο Θέμα, είχε πει για τα παιδιά της: «Επί 20 μήνες είμαι δίπλα τους. Προσπαθώ να απαλύνω τον πόνο τους και να βιώσουν αυτό τον χαμό όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όμως αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Είμαστε άνθρωποι και τα συναισθήματα είναι κάποιες φορές τόσο δυνατά που μας λυγίζουν. Τα παιδιά ζητάνε τον πατέρα τους. Πριν από τρεις εβδομάδες η κόρη μου κάτι άκουσε ή κάτι είδε και έψαξε στο Google το όνομα του πατέρα της. Αναζήτησε πληροφορίες για τον Γιάννη, είδε το βίντεο και έβαλε τα κλάματα. Ήρθε στο δωμάτιό μου και μου είπε: “Μαμά, ξέρουμε την αλήθεια. Είδαμε το βίντεο...”. Έχασα τα μυαλά μου. Βρήκα το κουράγιο και τους είπα ότι τον “μπαμπά τον σκότωσαν ληστές. Βγήκε έξω από το σπίτι και τον σκότωσαν”. Αυτό ξέρουν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR