counter

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου! Τι απάντησε;

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου! Τι απάντησε;
Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου! Τι απάντησε;

Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη για το αν σκέφτεται να προχωρήσει στην προσωπική ζωή της, σχεδόν 5 χρόνια μετά την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, με τον οποίο ήταν παντρεμένη. Μάλιστα η Βικτώρια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δέχτηκε πρόταση γάμου από έναν φίλο της, ωστόσο εκείνη απάντησε αρνητικά και ήρθε σε δύσκολη θέση. 

«Θα ήθελα να κάνω σχέση, αλλά μόνο αν μου βγάζει συναίσθημα ο άλλος, αλλιώς θα μείνω μόνη μου. Δεν έχω χρόνο να κάνω σχέση. Έχω τα παιδιά μου. Ούτε χρόνο για τον εαυτό μου έχω. Με πλησιάζουν πολλοί άντρες, αλλά πρέπει να ερωτευθώ για να κάνω σχέση» είπε το μοντέλο και συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Βικτώρια Καρύδα: "Ο φίλος του που τον αναγνώρισε, γιατί δολοφονήθηκε λίγο πριν το δικαστήριο;"

«Πριν από δύο μήνες ένας άντρας μού έκανε πρόταση γάμου και του είπα “όχι”. Μου είπε ότι με αγαπάει και θέλει να είμαστε μαζί και θα προσέχει εμένα και τα παιδιά μου. Βγαίναμε με τον συγκεκριμένο – είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι πανέξυπνος, αλλά δεν έχω συναίσθημα μαζί του για να προχωρήσω σε γάμο. Δεν εξηγείται αυτό το συναίσθημα. Άλλο να σου αρέσει κάποιος και άλλο να είσαι ερωτευμένη.

Ο έρωτας λύνει πολλά προβλήματα και πάντα βρίσκεις χρόνο όταν είσαι ερωτευμένος και προχωράς μπροστά. Δεν βλέπεις τα κακά γύρω σου και βλέπεις αυτό το ωραίο πράγμα. Όταν του απάντησα “όχι”, μου είπε “να το σκεφτείς”. Μου είπε: “Θα παντρευτούμε στο μέρος που σου αρέσει πολύ, στη λίμνη Κόμο”». Αυτός ο άνθρωπος είναι από το εξωτερικό και ήθελε να παντρευτούμε και να ζήσουμε στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά μου. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Με έφερε σε δύσκολη θέση, δεν το περίμενα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR