counter

Beyonce: Διακοπές με τις φίλες της

Beyonce: Διακοπές με τις φίλες της
Beyonce: Διακοπές με τις φίλες της

Λίγες μέρες μακριά από όλες τις υποχρεώσεις ζήτησε η διάσημη τραγουδίστρια με τις εκρηκτικές καμπύλες και τα κατάφερε. Ο λόγος για την Beyonce που πήρε την αδερφή της Solange και μια καλή της φίλη και τράβηξαν για… Jamaica.

Διακοπές χωρίς τον άντρα της και την κόρη της

Η διάσημη τραγουδίστρια άφησε πίσω της άντρα και κόρη και επέλεξε τη μαγευτική Jamaica για περάσει λίγες μέρες ηρεμίας και ανεμελιάς με κοριτσοπαρέα. Οι υποχρεώσεις της star είναι αυξημένες. Είναι σύζυγος, γυναίκα μια καριέρας που έχει εκτοξευθεί στα ύψη και μανούλα της μικρής της κόρης Blue Ivy που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και απαιτεί περισσότερη προσοχή και χρόνο από τους γονείς της.

Ο σύζυγος της Beyonce, Jay Z που εκτός ότι βρίσκεται συνέχεια στο studio κάνει και δικές του παραγωγές έχει μείνει μόνος με την κόρη του, ενώ η εκρηκτική 32χρονη star απολαμβάνει τον ήλιο τη θάλασσα και τις εξόδους με την αδερφή της και τη φίλη της.

Οι ανέμελες στιγμές με τις φίλες της

Η Beyonce ανήρτησε φωτογραφίες από τις διακοπές της και πραγματικά κόβει την ανάσα με το καλλίγραμμο κορμί της. Βρίσκεται σε άψογη φόρμα. Η ίδια αν και συγκαταλέγεται στις χυμώδεις γυναίκες διαθέτει άψογα γραμμωμένους κοιλιακούς, οπίσθια που μαγνητίζουν και το πρόσωπο της που δεν έχει ίχνος μακιγιάζ παραπέμπει σε πρόσωπο έφηβης.  

Οι φωτογραφίες της με τα μαγιό κλέβουν την παράσταση. Ψηφίζει τα ψηλόμεσα μαγιό τύπου 70’s που κολακεύουν και αναδεικνύουν τις καμπύλες της και ποζάρει με άνεση στην αδερφή της και τη φίλη της. Οι τρεις τους δείχνου να περνούν ανέμελα σαν να θυμούνται την παιδική τους ηλικία. Κολύμπι, παιχνίδια στη θάλασσα, ποτά και βόλτες είχαν την τιμητική τους στις ολιγοήμερες ξένοιαστες διακοπές της Beyonce που άφησε για λίγο πίσω της άντρα και παιδί και έδωσε λίγο χρόνο στον εαυτό της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR