counter

Γιατί η Beyonce σνομπάρει την Kim Kardashian; Μια προσωπική "κόντρα"

Γιατί η Beyonce σνομπάρει την Kim Kardashian; Μια προσωπική "κόντρα"
Γιατί η Beyonce σνομπάρει την Kim Kardashian; Μια προσωπική "κόντρα"

Beyonce - Kim Kardashian

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη


Όταν η Kim Kardashian έκανε σχέση με τον Kanye West, τον κολλητό του Jay Z, πολλοί υπέθεσαν ότι Beyonce και Kim θα γίνουν σύντομα οι καλύτερες φίλες.

Τελικά, οι ελπίδες διαψεύστηκαν -και λογικά θα συμπληρώσουμε εμείς- αφού η Beyonce κοιτάει πάντα την εικόνα της και προσέχει με ποιον θα κάνει παρέα και με ποιον θα φωτογραφηθεί.

Έτσι μπορεί ο Jay Z και ο Kanye West να είναι συνεργάτες και χρόνια κολλητοί, οι γυναίκες τους, όμως, δεν κατάφεραν να δεθούν, ούτε καν προσπάθησαν.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η 31χρονη τραγουδίστρια δεν θέλει να δείξει στο κοινό ότι κάνει παρέα με την Kim Kardashian, που το βιογραφικό της "βαραίνει" ένα sex tape και η μόνη της ασχολία είναι το reality show με την οικογένεια της. Τον Ιούνιο όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία που τις έδειχνε μαζί σε συναυλία των συντρόφων τους, οι θαυμαστές της Βeyonce αγρίεψαν με σχόλια στο Τwitter για τις "κακές" παρέες που κάνει.

Αφορμή για έρθει ξανά το θέμα στην επικαιρότητα ήταν τα δημοσιεύματα για τη συναυλία που έδωσαν οι δύο ράπερ το Σαββατοκύριακο σε φεστιβάλ της Φιλαδέλφια. Όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, οι δύο γυναίκες μπήκαν στο στάδιο, δεν χαιρέτησε η μία την άλλη και έκατσαν σε διαφορετικά σημεία του σταδίου.
Beyonce - Kim Kardashian

Πηγή που βρισκόταν στο φεστιβάλ ανέφερε στην εφημερίδα New York Daily News: "Η Beyonce και η Kim δεν έχουν έρθει κοντά, δεν επικοινωνούν και δεν παρακολουθούν παρέα τους άντρες τους, όταν είναι πάνω στη σκηνή. Σχεδόν δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Κάθισαν σε απέναντι σημεία, δίπλα στη σκηνή. Η Beyonce δεν γνώριζε καν ότι η Kim βρισκόταν στo στάδιο, μέχρι να τελειώσει η συναυλία".

Οι δύο γυναίκες μετά το τέλος του show κατευθύνθηκαν στα παρασκήνια. "Εκεί συναντήθηκαν, αντάλλαξαν λίγες κουβέντες, αλλά μπορούσες να καταλάβεις ότι η Kim ένιωθε πολύ άβολα. Μάλιστα, η ίδια προτίμησε να μιλήσει με τον κολλητό του, Kanye, Jonathan, ενώ ο Kanye συνομιλούσε με τον Jay-Z και τη Beyonce", προσθέτει η ίδια πηγή.

Πριν τη συναυλία, η Beyonce δέχτηκε να φωτογραφηθεί χαλαρή με με τον σύζυγό της και τους συνεργάτες του.
Beyonce - Kim KardashianBeyonce - Kim Kardashian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR