counter

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Απαντά για την επιτυχία της σειράς "Είσαι το ταίρι μου"

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Απαντά για την επιτυχία της σειράς "Είσαι το ταίρι μου"
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Απαντά για την επιτυχία της σειράς "Είσαι το ταίρι μου"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη.  

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία που κάνει ακόμα και σήμερα η σειρά «Είσαι το ταίρι μου», όταν προβάλλεται σε επανάληψη.

Διαβάστε επίσης! Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με αφορμή την επανάληψη του "Είσαι το ταίρι μου" - "Πάντα θα συγκινούμαι όταν παίζεται"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το "Είσαι το ταίρι μου"

«Αν τύχει να το δω, δεν θα κολλήσω τόσο στο πώς παίζω γιατί ότι ήταν το έκανα. Από εκεί και πέρα έδειξε και ο χρόνος ότι ήταν κάτι που όλοι μαζί κάναμε και βγήκε πολύ όμορφο στον κόσμο. Είναι απίστευτα συγκινητικό ότι μετά από 23 χρόνια περίπου, υπάρχουν γενιές που δεν είχαν γεννηθεί τότε, αλλά λατρεύουν αυτή τη σειρά.  Τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ότι ήμουν στο θέατρο, έμαθα από φίλους ότι παιζόταν επανάληψη και λέγανε ότι κάθονται στον καναπέ με κουβερτούλα, φαγητό και βλέπουν το “Είσαι το ταίρι μου”. Λέω, είστε τρελοί; Μετά από τόσα χρόνια το βλέπετε ξανά; Ξανά μου λένε.

Είναι η βάση αυτής της σειράς που είναι η αγάπη, ο έρωτας, πράγματα τα οποία δεν παίζει ρόλο σε ποια γενιά είσαι για να ζήσεις αυτά τα συναισθήματα. Είναι και οι γνώριμοι άνθρωποι της σειράς. Ο κολλητός μας, ο συγκάτοικός μας, οι φίλοι μας, η γιαγιά μας, ο μπαμπάς μας, η μαμά μας που θέλουν το παιδί να αποκατασταθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR