counter

Βασίλειος Κωστέτσος: Έκανε εμφύτευση μαλλιών και μας δείχνει το αποτέλεσμα

Βασίλειος Κωστέτσος: Έκανε εμφύτευση μαλλιών και μας δείχνει το αποτέλεσμα
Βασίλειος Κωστέτσος: Έκανε εμφύτευση μαλλιών και μας δείχνει το αποτέλεσμα

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του αποφάσισε να κάνει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής προχώρησε σε εμφύτευση μαλλιών και φυσικά δεν δίστασε να μοιραστεί το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ρίξτε μια ματιά! Βασίλειος Κωστέτσος: "Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο"

Βασίλειος Κωστέτσος – Μας δείχνει το νέο του look

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε πως είναι μετά την εμφύτευση μαλλιών.

«Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, μιλάμε για πολλές τούφες. Τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλος και ενώ συζητούσαμε για τα μαλλιά μου, μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών.

Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί μπορεί να σου καταστρέψει το πρόσωπο. Το άγχος που είχα για να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα τα μαλλιά μου. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου σε πολύ μικρό διάστημα. Την πρώτη φορά που πήγα για μεταμόσχευση, έζησα κάτι φρικτό. Πήγα σε έναν πλαστικό και την επόμενη μέρα από τη μεταμόσχευση ξύπνησα με ένα κεφάλι τούμπανο, γεμάτο με πύον επί μια εβδομάδα. Ευτυχώς πήγα στον Ανδρέα Φουστάνο και με βοήθησε», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR