counter

Βασίλειος Κωστέτσος: Η στιλιστική πρόταση για τους γάμους των ομόφυλων - "Σοβαρούς σας θέλω, όχι οι τρελές του Σαγιό"

Βασίλειος Κωστέτσος: Η στιλιστική πρόταση για τους γάμους των ομόφυλων - "Σοβαρούς σας θέλω, όχι οι τρελές του Σαγιό"
Βασίλειος Κωστέτσος: Η στιλιστική πρόταση για τους γάμους των ομόφυλων - "Σοβαρούς σας θέλω, όχι οι τρελές του Σαγιό"

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα, ο Βασίλειος Κωστέτσος θέλησε να πάρει θέση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω Instagram, ο γνωστός σχεδιαστής ανέβασε φωτογραφίες του με λευκό γαμπριάτικο κοστούμι και έδωσε τη δική του στυλιστική συμβουλή για τους επικείμενους γάμους που θα γίνουν.

"Η πρόταση μου για τους επικείμενους πλέον….γάμους! Δεν θέλω ακρότητες ούτε φτερά τούλια και πούπουλα εεεε; Σοβαρούς και κλασικούς σας θέλω όχι οι τρελές του Σαγιό!!" έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνησε ο Σπύρoς Mπιμπίλας στο βήμα της Βουλής: "Κάτι με τραβούσε από τη φύση μου, έκλαιγα κρυφά και δεν μπορούσα να το πω ούτε στους γονείς μου"

Μιλώντας πρόσφατα για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε τοποθετηθεί, λέγοντας: "Έτσι έπρεπε να γίνει, υποκειμενικά και αντικειμενικά. Είναι ένα θέμα που απασχόλει την κοινωνία μας που πρέπει να καλυφθεί νομικά και είναι κάτι παγκόσμιο. Δεν μπορεί να μην είναι στην Ελλάδα. Αυτό που έχω δει και που ακούω, και δη από πολιτικούς που έχουν εκλεγεί από τους πολίτες, βλέπω ότι το πρόβλημα των πολιτικών είναι η ομοφυλοφιλία και όχι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Και γενικά στην κοινωνία υπάρχει μία επανάσταση στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, το οποίο δεν έχει λυθεί ακόμα. Το να κάνεις παιδί με παρένθετη μητέρα σημαίνει ότι πρέπει να έχεις κάποια λεφτά. Θα πηγαίνουν θα κάνουν παιδιά στο εξωτερικό, θα τα εισάγουν στην Ελλάδα.

Είναι τραγικό το να με ενοχλεί τι θα κάνει ο συνάνθρωπος μου, τους ενοχλεί η διαφορετικότητα, πολεμούν την διαφορετικότητα. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα κρύβουν την διαφορετικότητά τους και την κρύβουν μέσα από τον γάμο τους και την βγάζουν κρυφά και έχουμε κατεστραμμένες οικογένειες και κατεστραμμένα παιδιά που διαμορφώνονται μέσα από αυτές τις οικογένειες. Πρέπει να τελειώσουν αυτά τα στερεότυπα. Εμένα η μητέρα μου με μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Υπάρχουν μητέρες που δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη και το έχουμε δει. Θα μπορούσα να μεταφέρω την αγάπη μου σε ένα παιδί. Το παιδί μου όμως δεν θα μπει στην κρεβατοκάμαρά μου, όπως εγώ δεν μπήκα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. Είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας οι ομοφυλόφιλοι. Δεν αφορά στην εκκλησία αυτό, είναι νομικό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR