counter

Βάνα Μπάρμπα: Το “καρφί” για την Acun Medya και τις τούρκικες παραγωγές

Βάνα Μπάρμπα: Το “καρφί” για την Acun Medya και τις τούρκικες παραγωγές
Βάνα Μπάρμπα: Το “καρφί” για την Acun Medya και τις τούρκικες παραγωγές

Η Βάνα Μπάρμπα, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το πρωινό» και έδειξε ολοφάνερα την δυσαρέσκειά της για τις τούρκικες παραγωγές στη Ελλάδα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί λέγοντας πως δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί του καθώς όπως είπε δεν τους θέλει στα πόδια της.

«Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όταν έχουμε Τούρκους παραγωγούς στην πατρίδα μου. Γιατί δεν έχουμε αντίστοιχα Έλληνες παραγωγούς στην Τουρκία; Με ενδιαφέρει ότι είναι ελληνικό, Έλληνες παραγωγοί, Έλληνες ηθοποιοί, ελληνικές παραγωγές» είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν θα πήγαινε ποτέ σε παραγωγή της “Acun Medya” η διάσημη ηθοποιός απάντησε:

«Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Acun Medya. Σαν Ελληνίδα με ενοχλεί βαθιά. Όταν μία χώρα είναι εχθρική απέναντι στη δική μου, δεν θέλω να συνεργάζομαι μαζί της. Όταν είναι χώρα θετικά προσκείμενη στην πατρίδα μας, όλα είναι καλά. Όταν κάτι πειράζει τον τόπο μου, δεν τους θέλω στα πόδια μας. Δεν τους θέλω μέσα σε εμάς».

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε: «Για μένα αυτό είναι πατριωτισμός. Να δουλεύουν μόνο ελληνικά χέρια, ελληνικές παραγωγές. Και ξένες, όταν πραγματικά στηρίζουν την πατρίδα μας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR