counter

Βαγγέλης Περρής: Το τελευταίο μήνυμα στον Θέμο Αναστασιάδη και το σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου

Βαγγέλης Περρής: Το τελευταίο μήνυμα στον Θέμο Αναστασιάδη και το σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου
Βαγγέλης Περρής: Το τελευταίο μήνυμα στον Θέμο Αναστασιάδη και το σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου

Για όλους και για όλα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (17/02) στην εκπομπή της ΕΡΤ, "Δυο στις 10" και τον δημοσιογράφο, Ιορδάνη Παπακυριακού, ο Βαγγέλης Περρής.

"Με τη Ρούλα Κορομηλά έχουμε επικοινωνία, μου αρέσει που έμεινε στο ύψος της και δεν έκανε εκπτώσεις. Όποτε μπορούμε τα λέμε. Όταν ξεκινήσαμε το “Όλα” δεν βρίσκαμε καλεσμένους, δεν ερχόταν άνθρωπος. Χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη που ήρθε καλεσμένος. Ήταν περίζητητος και δεν πήγαινε πουθενά. Ήρθε σε εμάς και μετά άρχισαν να έρχονται κι άλλοι", είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Διαβάστε επίσης: Bαγγέλης Περρής: Απαντά στη Kατερίνα Kαινούργιου! "Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη, θα πρέπει να αναλάβει τις ποινικές ευθύνες της"

Όσον αφορά για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, με τον οποίο ήταν φίλος και συνεργάτης για πολλά χρόνια, ο Βαγγέλης Περρής εξομολογήθηκε: "Δεν διαχειρίστηκα εύκολα τον θάνατο του Θέμου. Αυτό που μου έχει μείνει από τον Θέμο ήταν τα ατελείωτα γέλια και τα γλυκά που έφερνε να μας μοιράσει. Στον ίδιο άρεσαν τα γλυκά και νόμιζε πως αρέσουν σε όλους και έψαχνε κάθε ευκαιρία να έρθει να τα μοιράσει. Ο Θέμος έτρεφε μεγάλη αγάπη σε όποιον είχε παιδιά. Όταν με ενημέρωσαν για το θάνατό του, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι είναι πλάκα. Μετά το συνδύασα. Ήταν μαύρη μέρα. Στο τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε, είπαμε “θα τα πούμε την Τρίτη” και δεν τα είπαμε".

Σε ερώτηση για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε: "Ο Γιώργος Λιάγκας στην προετοιμασία της εκπομπής, είναι γάτα αγκύρας, αλλά όταν βγαίνει στον αέρα γίνεται λιοντάρι. Με τον Γιώργο έχουμε διαφορετική οπτική γωνία σε πολλά γεγονότα. Αλλά ποτέ δε μου ζητήθηκε να αλλάξω τη ματιά μου. Στην τηλεόραση υπάρχει αυτοαναφορικότητα και τοξικότητα".

Τέλος, σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου, ο δημοσιογράφος σχολίασε: "Νομίζω ότι η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της, γιατί δεν παρακολουθεί με τη δική σου ευκολία την πορεία της. Αν στεκόταν κριτικά απέναντι στην πορεία της, θα καταλάβαινε ότι έχει βασιστεί για να φτάσει σε αυτό το σημείο, σε προσόντα τα οποία σιγά σιγά τα εξαφανίζει από το ρεπερτόριό της και τα αντικαθιστά με κάποια άλλα, τα οποία είναι αντιπαθή".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR