counter

Βαγγέλης Περρής: Απαντά στη Κατερίνα Καινούργιου! "Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη, θα πρέπει να αναλάβει τις ποινικές ευθύνες της"

Την δική του απάντηση στα όσα είπε χτες η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, ότι ο Βαγγέλης Περρής τη σχολίασε χυδαία στο παρελθόν, έδωσε ο ίδιος στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή στην Κατερίνα Καινούργιου

"Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, υπονοήθηκε, μου είπανε. Να πει το χυδαίο σχόλιο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως και οι ευθύνες αυτές, φυσικά, θα είναι ποινικές. Αυτό", είπε ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν στο παρελθόν, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Θέμο Αναστασιάδη είπε κάτι και δεν το θυμάται.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι χυδαίο να σχολιάζουν μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές"

"Όχι δεν το θυμάμαι... δεν έχει γίνει", υπογράμμισε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR