counter

Αύριο το πρωί θα μάθουν οι υποψήφιοι συνεργάτες ποιοι θα βρεθούν τελικά στο πλευρό της Ναταλίας

Αύριο το πρωί θα μάθουν οι υποψήφιοι συνεργάτες ποιοι θα βρεθούν τελικά στο πλευρό της Ναταλίας
Αύριο το πρωί θα μάθουν οι υποψήφιοι συνεργάτες ποιοι θα βρεθούν τελικά στο πλευρό της Ναταλίας

Ναταλία ΓερμανούΣήμερα το βράδυ ή το αργότερο, αύριο το πρωί, αποφασίζουν οι ιθύνοντες του Alpha για το δίδυμο που θα βρίσκεται στον καναπέ, δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”.

Το FTHIS.GR είχε γράψει πρώτο για το παρασκήνιο της οντισιόν και όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκειά της.

Η Μαρία Ένεζλη που ήταν στο γκρουπ αυτών που κλήθηκαν να κάνουν οντισιόν με τη Ναταλία Γερμανού, είπε στο FTHIS.GR: “Δεν είχαμε κάποια νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της εκπομπής”.

Την ίδια απάντηση έδωσε και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος δήλωσε στο FTHIS.GR: “Μετά το δοκιμαστικό δεν είχα κάποιο νεότερο”.

Να σημειώσουμε πως μετά το τέλος των δοκιμαστικών, η Ρούλα Κορομηλά που είναι Υπεύθυνη Προγράμματος στον ALPHA και υπεύθυνη του "Μες την Καλή Χαρά", συγκάλεσε σύσκεψη των άμεσων συντελεστών της εκπομπής και έτσι η Ναταλία Γερμανού, η Αγλαϊα Λάτσιου, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας και η αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα συζήτησαν για το δίδυμο που θεωρητικά θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην παρέα του "Μες την Καλή Χαρά".

Από οντισιόν έχουν περάσει μέχρι στιγμής η Δέσποινα Καμπούρη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Βάσω Κολλιδά, η Μαρία Ένεζλη, η Κατερίνα Χιωτίνη (ηθοποιός στους "Βασιλιάδες") και η Ευαγγελία Αραβανή.

Επίσης, η Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκε και με τη Ρία Αντωνίου(η οποία επέλεξε να δουλέξει στην Ιταλία) τη Λάουρα Νάργιες και την Κατερίνα Στικούδη, στις αρχές του Αυγούστου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR