counter

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά για το "Μες την καλή Χαρά". Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη που ακολούθησε με επικεφαλής την Ρούλα Κορομηλά

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά για το "Μες την καλή Χαρά". Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη που ακολούθησε με επικεφαλής την Ρούλα Κορομηλά
Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά για το "Μες την καλή Χαρά". Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη που ακολούθησε με επικεφαλής την Ρούλα Κορομηλά

Ναταλία Γερμανού - Ρούλα Κορομηλά

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά για το δίδυμο που θα πλαισιώσει απο τη νέα σεζόν την Ναταλία Γερμανού στο "Μες την Καλη Χαρά" .

Τα δοκιμαστικά είχαν ξεκινήσει απο τις 12 το μεσημέρι και οι υποψήφιοι που πέρασαν απο την οντισιόν ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Βάσω Κολλιδά, η Μαρία Ένεζλη, η ηθοποιός Κατερίνα Χιωτίνη απο τους "Βασιλιάδες" και η Ευαγγελία Αραβανή.

Κάθε ένας απο τους υποψηφίους μόλις ετοιμαζόταν απο το μακιγιάζ περνούσε στο studio. Ένα studio υπό κατασκευή με έναν πράσινο καναπέ και ένα τραπέζι που πιθανότατα να αποτελέσει κομμάτι του κύριου σκηνικού του "Μες την Καλή Χαρά" όταν αυτό βγεί στον "αέρα". Η Ναταλία μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο υποδέχονταν έναν, έναν τους υποψηφίους και όλοι μαζί συζητούσαν έρευνες και life style θέματα, ενώ ένας απο τους συντελεστές της εκπομπής υποδύονταν τον καλεσμένο. Ο κάθε ένας απο τους υποψηφίους έκανε την εισαγωγή του θέματος και όλοι μαζί το συζητούσαν, ώστε τα στελέχη που παρακολουθούσαν να καταλάβουν απο τις απαντήσεις, την ατάκα και το χιούμορ εάν κάνουν για μέλη της παρέας.

Παρούσες στα δοκιμαστικά ήταν η Αγλαϊα Λάτσιου Διευθύντρια της Pluς Productions, η οποία είναι παραγωγός της εκπομπής, αλλά και η Ρούλα Κορομηλά που είναι Υπεύθυνη Προγράμματος στον ALPHA και υπεύθυνη του "Μες την Καλή Χαρά".

Αμέσως μετά τα δοκιμαστικά η Ρούλα Κορομηλά συγκάλεσε σύσκεψη των άμεσων συντελεστών της εκπομπής και έτσι η Ναταλία Γερμανού, η Αγλαϊα Λάτσιου, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας και η αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα, συζήτησαν για το δίδυμο που θεωρητικά θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην παρέα του "Μες την Καλή Χαρά".

Αυτά ήταν και τα τελευταία δοκιμαστικά, καθώς ο χρόνος πιέζει. Τα στελέχη του ALPHA μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το δίδυμο, δύο γυναίκες ή γυναίκα - άνδρας που θα αντικαταστήσουν τους Δημήτρη Λαγιόπουλο - Έλενα Παπαβασιλείου στην εκπομπή, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν στις 29 Σεπτεμβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR