counter

Ατύχημα για τον σύζυγο της Ρένιας Λουϊζίδου, Θάνο

Σοβαρό ατύχημα είχε ο σύζυγος της Ρένιας Λουϊζίδου, Θάνος Κωνσταντάκης, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στο Πρωινό την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα η Ρένια Λουϊζίδου είπε στη Φαίη Σκορδά, πως ο σύζυγός της είχε ατύχημα όταν βρισκόταν στο σπίτι και έκανε δουλειές.

«Ο σύζυγος είχε ένα ατύχημα. Όλα καλά όμως. Έσπασε πέντε πλευρά, αλλά όλα καλά. Μαστόρευε στο σπίτι μας στο βουνό. Ήταν μόνος του. Δεν ήμουν εκεί. Δεν το είδα, ευτυχώς, από μια πλευρά. Καλά είναι τώρα δόξα τω Θεώ. Πέρασε. Αλλά δεν πολυκυκλοφορεί. Πονάει πολύ. Πολύ πόνος» είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Η Ρένια Λουϊζίδου και ο Θάνος Κωνσταντάκης είναι παντρεμένοι περίπου 24 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα.

Η ηθοποιός μιλώντας για την οικογένειά της σε παλιότερη συνέντευξη είχε πει: «Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιό μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια. Το παιδί σου καλό είναι να το αφήσεις  να ανοίξει τα φτερά του. Τα προσωπικά του τα συζητάει με τον πατέρα του και με μένα και νομίζω έχουμε χωρίσει τους τομείς. Είναι δική του η ζωή, εγώ θα του πω αν κάνει οικογένεια η όχι; Δεν έχω φανταστεί το δικό του μέλλον για δικό του λογαριασμό. Αν δεν θέλει να κάνει οικογένεια και να γυρίζει τον κόσμο με ένα σακίδιο και εγώ θα μπορούσα να κάνω αυτή την επιλογή υπό άλλες συνθήκες. Εγώ δεν φαντάζομαι για αυτόν αυτά τα πράγματα. Φαντάζομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος, υγιής».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR