counter

Ρένια Λουϊζίδου: "Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου"

Ρένια Λουϊζίδου: "Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου"
Ρένια Λουϊζίδου: "Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου"

Η Ρένια Λουϊζίδου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της με τον Θανάση Κωνσταντάκη αλλά και την σχέση που έχει με τον γιο τους.

Ρένια Λουϊζίδου - Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγο και τη σχέση με τον γιο της

«Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια. Δεν ξέρω πως γίνεται. Εκτός από την αγάπη και την φροντίδα δεν ξέρω κανέναν άλλο τρόπο που γίνεται. Είναι η τύχη; Είναι τα άστρα; Με τον σύζυγο μου νομίζω ότι αρχίσαμε να περπατάμε μαζί προς μια κατεύθυνση η οποία ήτανε αρεστή και στους δυο μας. Κάναμε μια εξέλιξη και μια πορεία προς τα κάπου μαζί χέρι χέρι, παράλληλα, προς το ίδιο μέρος. Σε εμάς έπαιξε βοηθητικό ρόλο το ότι κάνουμε άλλα επαγγέλματα, αλλά πάντα σε σχέση με τον δικό μου χαρακτήρα, που είμαι αγχώδης. Το γεγονός ότι είχα έναν άνθρωπο πιο προσγειωμένο, που δεν καταδιώκεται από τα ίδια άγχη με βοηθούσε», είπε αρχικά η Ρένια Λουϊζίδου.

Δείτε επίσης - Ρένια Λουϊζίδου: "Υπάρχει ένα ταμπού γύρω από την εμμηνόπαυση, η κοινωνία θεωρεί τη γυναίκα προϊόν που έληξε"

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για το παιδί τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ένα είδος φιλικής σχέσης, αλλά δεν θέλω να είναι το κολλητάρι μου, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μου στη ζωή του. Με τον γιο μου μιλάμε πολύ κουβεντιάζουμε, για κοινωνικά θέματα όχι μόνο για τα δικά του. Είναι 23 χρονών, είναι αυστηρός γενικά. Αυτή η γενιά λίγο δυσκολεύεται να ονειρευτεί τη ζωή της, δεν τα χούμε καλοκαταφέρει οι προηγουμένοι γενιά στο τι τους παραδίνουμε. Εμείς προσπαθήσαμε να μην είμαστε καθόλου παρεμβατικοί. Εγώ πιστεύω στη μόρφωση και στην καλλιέργεια ακράδαντα, δεν είμαι όμως σίγουρη ότι γίνεται μόνο μέσω του πανεπιστήμιου, αν και ο γιος μου σπουδάζει στο ΕΚΠΑ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό και δεν θεωρώ ότι η μόρφωση του και η καλλιέργεια του έχει να κάνει συγκεκριμένα με τις σπουδές του».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη της Ρένιας Λουϊζίδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR