counter

Άρτεμις Πάνου: Η σύζυγος του υφυπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα

Άρτεμις Πάνου: Η σύζυγος του υφυπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα
Άρτεμις Πάνου: Η σύζυγος του υφυπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Άρτεμις Πάνου ονομάζεται η κυρία που βλέπετε και το όνομα εύλογα δεν δημιουργεί συνειρμούς, με όνομα κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης, σε νευραλγικό πόστο.

Ο λόγος απλός. Η Άρτεμις Πάνου ή αλλιώς, η σύζυγος του υφυπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, έχει διατηρήσει το πατρικό της όνομα και ένας από τους λόγους είναι ότι προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ, στο πλάι του συζύγου της.

Η Άρτεμις Πάνου έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και είναι μαμά μιας κόρης, της 6χρονης Βάσιας, καρπό του γάμου τους με τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο γάμος τους έγινε το 2006 μετά από σχέση 4 ετών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002, μετά την επιστροφή της Άρτεμις από την Αγγλία, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της, στη Διεθνή Τραπεζική. Το 2007 ήρθε στη ζωή τους η μοναχοκόρη τους που αποτελεί την κύρια προτεραιότητα και ασχολία της Άρτεμις.

Το ζευγάρι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Λαμία, την έδρα της εκλογικής περιφέρειας και γενέτειρα του Χρήστου Σταϊκούρα. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την βραδινή έξοδο του υπουργού, την Τετάρτη στις 25 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου και στην παράσταση "Φωνάζει ο κλέφτης". Στη συντροφιά τους ήταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς με τη σύζυγό του και ο Δήμαρχος Παπάγου, Βασίλης Ξύδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR