counter

Απόστολος Καμιτσάκης: Όλα όσα δεν ξέρεις για τον νέο "παπά" του "Καφέ της Χαράς"

Απόστολος Καμιτσάκης: Όλα όσα δεν ξέρεις για τον νέο "παπά" του "Καφέ της Χαράς"
Απόστολος Καμιτσάκης: Όλα όσα δεν ξέρεις για τον νέο "παπά" του "Καφέ της Χαράς"

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει απόψε το βράδυ στον ΑΝΤ1, με νέο σπαρταριστό επεισόδιο, στο οποίο θα έχουμε μια νέα είσοδο, που θα φέρει ανατροπές. Ο λόγος για τον Δημήτριο, τον νέο παπά του Κολοκοτρωνιτσίου.

Ποιος είναι ο Απόστολος Καμιτσάκης

Τον Δημήτριο υποδύεται ο Απόστολος Καμιτσάκης. Ο 33χρονος ηθοποιός παλιότερα είχε συμμετάσχει στη σειρά «Ου φονεύσεις»,  ενώ το καλοκαίρι βρέθηκε στην περιοδεία της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα» με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης γεννήθηκε την 1 Απριλίου 1986 στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 2017 από τη Δραματική Σχολή Δήλος - Δήμητρας Χατούπη.

Τι θα δούμε σήμερα στο Καφέ της Χαράς

Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο. Άλλωστε για την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρουργός που έτυχε να περνάει απ’ το χωριό. Η Χαρά, όμως, με τη βοήθεια και του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου… Μια νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας…

Ο νέος παπάς του Καφέ της Χαράς

Ο Δημήτριος είναι ο νέος ιερέας του χωριού. Το μυστήριο που τον περιβάλλει αλλά και η φυσική γοητεία του δημιουργούν αναστάτωση στο γυναικείο ποίμνιο. Έχει σκοτεινό παρελθόν, είναι εξωσυμβατικός, οδηγεί μηχανή, και εάν παραστεί ανάγκη παίζει και μουσική στο Καφέ της Χαράς. Συνδέεται αμέσως με την Βάλια, όταν τη σώζει από ένα ατύχημα και γίνεται ο καλός της άγγελος. Όμως η σχέση τους είναι παρεξηγήσιμη από τους άλλους, ιδίως  από τον Μάνο που ζηλεύει αφόρητα, και τον Περίανδρο που βλέπει το κακό «με δρασκελιές να πλησιάζει». Η σχέση του με την Βάλια είναι στο όριο, η έλξη που υπάρχει ανάμεσα τους είναι έντονη, ο πειρασμός ελλοχεύει και ο Περίανδρος που θέλει να τον διώξει από το χωριό καραδοκεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR