counter

Πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς” καταγγέλλει: “Μου ζητήθηκε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία…”

Πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς” καταγγέλλει: “Μου ζητήθηκε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία…”
Πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς” καταγγέλλει: “Μου ζητήθηκε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία…”

Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Το Καφέ της Χαράς” και υποδύεται τον πάτερ Δημήτριο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και την Φαίη Σκορδά για την δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη.

«Έτυχε στα γυρίσματα να αναφερθεί, να μιλήσουν και να ακούσω το όνομα και ρωτάω το Χάρη Ρώμα και του λέω έζησα κι εγώ αντίστοιχο περιστατικό, το οποίο εγώ το διαχειριστικά.  Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα, λοιπόν, στην ακρόαση για το έργο “Φρανκεστάϊν”. Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό. Την τραβούσε από τα μαλλια.

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο-έμμεσο- να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά. Στα καλά καθούμενα να μου ζητάνε κάτι τέτοιο, το οποίο δεν έβγαζε νόημα.

Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες “Δεν θα το κάνω” και τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα.

Το ίντερνετ έχει γεμίσει με τέτοιες ιστορίες. Διάβασα, είδα, τα παιδιά, τι έγινε. Έτυχε αυτός ο άνθρωπος να με πάρει κάποιο τηλέφωνο να πάμε για καφέ να μιλήσουμε για τη δουλειά. Πήγα στον καφέ και συνέχισα να ακούν πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα. Νομίζω ήταν το κερασάκι στην τούρτα ο καφές όπου κατάλαβα αυτός ο άνθρωπος αν θέλει να δουλέψει ή θέλει κάτι άλλο. Αυτή η “παγίδα” να το πω; Όλα είναι με έναν έμμεσο τρόπο. Σαν να πετάει το μπαλάκι σε εσένα. Το δύσκολο κομμάτι είναι πως βγαίνει και το λες αυτό γιατί εγώ δεν βίωσα σοβαρό που βίωσαν άλλα παιδιά», είπε ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR