counter

Αποστόλης Τότσικας: "Μου την έδινε το σχολείο, τελείωσα το σχολείο με βαθμό 11,1"

Αποστόλης Τότσικας: "Μου την έδινε το σχολείο, τελείωσα το σχολείο με βαθμό 11,1"
Αποστόλης Τότσικας: "Μου την έδινε το σχολείο, τελείωσα το σχολείο με βαθμό 11,1"

Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε τη Δευτέρα καλεσμένος στο Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, για τα σχολικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε και με τι βαθμό πήρε απολυτήριο.

«Εγώ στη σχολή μπήκα μόλις τελείωσα το σχολείο, 17,5 και βγήκα 20 χρονών. Ήταν πολύ χύμα εποχή. Η αλήθεια είναι πως όλους αυτούς τους καθηγητές που είχα στη σχολή τους ήξερα από πολύ μικρός. Εγώ ήμουν πάντα αντιδραστικός. Στη σχολή δεν είχα τσακωθεί, το έκανα νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Aποστόλης Tότσικας: Δάκρυσε on air - "Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη"

Μου την έδινε το σχολείο, μου την έδινε όλη η φάση. Αλλά μου άρεσαν οι ώρες που περνούσα με τους φίλους μου. Τελείωσα το σχολείο με βαθμό 11,1. Οριακά δεν κόπηκα. Οι γονείς μου δεν γκρίνιαζαν. Το σχολείο είναι κάτι, αλλά δεν είναι και όλα. Είναι το μετά το σχολείο τι γίνεται τελικά και τι θες να κάνεις. Εγώ ήμουν τυχερός που άρχισα να δουλεύω κατευθείαν.

Αντέγραφα όσο χρειαζόταν για να περάσω την τάξη. Μόνο έκλεβα. Νομίζω ότι περισσότερο ήθελαν να με ξεφορτωθούν, παρά να με κρατήσουν. Σίγουρα δεν ήθελα άλλο», εξομολογήθηκε ο Αποστόλης Τότσικας.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR