counter

Ρούλα Ρέβη: Το μακροσκελές μήνυμα για τα γενέθλια των διδύμων παιδιών της! "Παλεύω με τους φόβους μου..."

Ρούλα Ρέβη: Το μακροσκελές μήνυμα για τα γενέθλια των διδύμων παιδιών της! "Παλεύω με τους φόβους μου..."
Ρούλα Ρέβη: Το μακροσκελές μήνυμα για τα γενέθλια των διδύμων παιδιών της! "Παλεύω με τους φόβους μου..."

Οχτώ χρονών έγιναν τα δίδυμα παιδιά της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, η γνωστή φωτογράφος πραγματοποίησε μια μακροσκελή ανάρτηση για τα γενέθλια των παιδιών της εκφράζοντας τα συναισθήματα και τους φόβους της από τότε που έγινε μάνα.

Ρούλα Ρέβη – Η μακροσκελή ανάρτηση για τα γενέθλια των διδύμων της

«Ναι! 8 χρόνια που έφυγαν όπως τρέχει το νερό στη βρύση, με ορμή, δύναμη xαρά και δυσκολίες, φόβο. Φόβο, από την πρώτη μέρα που παλεύω με αυτόν και που είναι η μόνη φάση στη ζωή μου όλη που του επέτρεψα να μπει μέσα στην καρδιά μου. Πώς γίνεται; Υπήρξα ατρόμητος άνθρωπος αλλά αυτή η υπερβολική αγάπη και ευθύνη μαζί με νικούσαν πολλές στιγμές, στιγμές που επέτρεψα στον φόβο, για αυτούς τους 2, να μπαίνει ανάμεσα μας και να λέω λόγια που δεν πιστεύω. "Πρόσεχε, μην κολυμπάς βαθιά, μην τρέχεις τόσο γρήγορα, έχεις ανεβεί πολύ ψηλά, δεν σε βλέπω για ώρα και ανησυχώ, έχεις πολύ πυρετό, δεν έφαγες, δεν πηγές τουαλέτα, πες μου γιατί έχεις νεύρα, τι σε πείραξε, ποιος σε πλήγωσε", και εκατομμύρια ατάκες.

Δείτε επίσης - Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: "Ήταν σωτήρας στη ζωή μου, με έσωσε"

Ατάκες που αλλάζουν γίνονται σοβαρές, συναισθηματικές, πιο δύσκολες ερωτήσεις κάθε μέρα, ακόμα πιο δύσκολες οι συμβουλές. Πάνω που λέω το έχω για πλάκα αυτά τα 2 άτομα μου ρίχνουν ένα καινούριο δόλωμα, όχι σε εμένα, στον φόβο μου σε αυτόν που κάθε νύχτα που τους κοιτάζω να κοιμούνται λογαριάζομαι μαζί του για να μην φαίνεται στα μάτια μου και στη φωνή μου.

Μαζί του θα ζω ας μην κοροϊδευόμαστε απλά στο ρινγκ που παλεύω με τους φόβους μου για τα παιδιά μου κάθε μέρα δυναμώνω κιόλας, προπονούμαι και ευχαριστώ που ξυπνάω και ξεχνάω κάθε τι δύσκολο και έχω γίνει υπέροχη ηθοποιός για να κάνω τα παιδιά μου να πιστέψουν με όλη τους τη καρδιά πως ετούτος ο κόσμος είναι καλός, είναι υπέροχος και όλα θα πηγαίνουν καλά αν είναι καλοί άνθρωποι γιατί οι καλοί άνθρωποι κερδίζουν. Χρόνια πολλά αγάπες μου, φωτεινά μου αστέρια που τις νύχτες ψάχνω να βρω πως θα κάνουμε όμορφες τις μέρες σας. Σας λατρεύουμε», έγραψε στο μήνυμά της η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για τα γενέθλια των διδύμων της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR