counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - 4 μηνών έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Όλες οι λεπτομέρειες στο FTHIS.GR

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - 4 μηνών έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Όλες οι λεπτομέρειες στο FTHIS.GR
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - 4 μηνών έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Όλες οι λεπτομέρειες στο FTHIS.GR

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από την Μαίρη Παλιαλέξη 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι 4 μηνών έγκυος!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και κυριολεκτικά πετάνε στα σύννεφα από ευτυχία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά τη γέννηση της Νάγιας που είναι ένα πανέμορφο, γλυκύτατο και  κυρίως ήσυχο μωράκι, ήταν σίγουρη ότι θέλει άμεσα και ένα δεύτερο παιδί.

Η Σταματίνα είναι ίσως η πιο ήρεμη, ψύχραιμη και μελετημένη μαμά που ξέρω. Οι φίλες της την είχαν προετοιμάσει για μεγάλα ζόρια και αϋπνία μέχρι τελικής πτώσης , ωστόσο εκείνη που λειτουργεί πάντα βάση προγράμματος και είναι ιδιαιτέρως οργανωτική, οργάνωσε και τη ζωή της με βάση το πρόγραμμα του μωρού.

Κοιμόταν όταν κοιμόταν η Νάγια, ξυπνούσε μαζί της και έτσι με περίσσια υπομονή και επιμονή πέρασε το πρώτο δύσκολο τρίμηνο. Μάλιστα συχνά εξομολογούνταν στις φίλες της ότι αν βάλεις πρόγραμμα τότε μπορείς να τα καταφέρεις  χωρίς να εξαντληθείς και πώς άμεσα θα ήθελε και ένα δεύτερο παιδάκι.

Ιδίως το γεγονός ότι η φετινή χρονιά δεν θα ξεκινούσε με βεβαρημένο -και τηλεοπτικά-,  πρόγραμμα (αφού έχει ήδη ένα 4ωρο στο Ρυθμό 949 και τα μαθήματα στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 όπου διδάσκει) της έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί το καλοκαίρι, να ασχοληθεί εξολοκλήρου με την κόρη της και να προκύψει στη ζωή της και η δεύτερη εγκυμοσύνη.

Στις 13 Νοεμβρίου 2013 καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και ενώ ήταν ήδη στις αρχές της εγκυμοσύνης της, είχε πει ότι θα ήθελε άμεσα και ένα ακόμη παιδάκι.

Ο λόγος που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν σκόπευε να γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της, είναι ότι παρότι διανύει μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, η περιπέτειά της με τις δύο αποβολές πριν αποκτήσει την κόρη της Νάγια, την έχουν κάνει πολύ επιφυλακτική. Αυτός ήταν ο λόγος που αρνήθηκε να παρευρεθεί σε προσκλήσεις εκπομπών, αλλά και η απάντησή της στην αιφνιδιαστική ερώτηση των δημοσιογράφων πότε θα βαπτίσει την κόρη της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός σχεδίαζαν να βαπτίσουν την κόρη τους, Νάγια, την άνοιξη. Όλα αυτά πριν προκύψει η δεύτερη εγκυμοσύνη! Την άνοιξη η Σταματίνα θα διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, οπότε θα είναι πρακτικά αδύνατον να οργανώσει βάπτιση για την κόρη της, ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όταν πρόσφατα τη συνάντησε η τηλεοπτική κάμερα στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Θεός της Σφαγής» μη θέλοντας να κινήσει τις υποψίες των δημοσιογράφων και έχοντας στο μυαλό τους τα πλάνα τους για την βάπτιση, απάντησε: «Την άνοιξη μάλλον θα τη βαπτίσουμε».

Όσο φούσκωνε η κοιλιά της (εκείνη επέλεγε να ντύνεται με φαρδιά ρούχα) ακόμη και εκείνοι που υποψιάστηκαν μια δεύτερη εγκυμοσύνη δεν την ρωτούσαν από τακτ. Θεωρούσαν ότι ίσως είναι η κοιλιά από την προηγούμενη εγκυμοσύνη που απλώς μετά από 8 μήνες δεν έχει φύγει ακόμη. Βέβαια αν συνέκρινε κάποιος τις καλοκαιρινές φωτογραφίες από την παραλία με μαγιό όπου η κοιλιά της είναι σχεδόν ανύπαρκτη, θα μπορούσε εύκολα να καταλάβει, ότι δεν μπορεί να είναι τα κιλά της προηγούμενης εγκυμοσύνης.

Την εγκυμοσύνη της γνώριζαν από την πρώτη στιγμή οι οικογένειές τους και ελάχιστοι πολύ στενοί τους φίλοι. Ήδη η χαρά της οικογένειας ήταν μεγάλη!  Ένα ακόμη μωρό ερχόταν στην οικογένεια αφού η αδελφή της Σταματίνας, Μαίρη, είναι και εκείνη έγκυος και στο άκουσμα της δεύτερης εγκυμοσύνης της Σταματίνας η χαρά για όλους πενταπλασιάστηκε.

Θέμη και Σταματίνα... Με το Καλό και τις πιο γλυκιές ευχές μας για τον ερχομό του δεύτερου μωρού σας!  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR