counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Εγκαίνια στο Κολωνάκι την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου το βράδυ, έκανε η Apivita, ανοίγοντας ένα ακόμη κατάστημα καλλυντικών, κομμωτήριο και spa κι εκεί βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Ζέτα Δούκα, η Εύη Φραγκάκη, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Διευθύντρια του Fthis.gr Μαίρη Παλιαλέξη, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο Ηλίας Κοκοτός και πολλοί άλλοι.

Η παράσταση "Οίκος Ευγυρίας: Η Ευτυχισμένη Δύσις" του Μανόλη Κορρέ, ζωντανεύει στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ορφέας. Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, και πολλοί φίλοι αλλά και συνάδελφοι των πρωταγωνιστών βρέθηκαν εκεί. Παίζουν: Νίκος Βανδώρος, Ανέστης Βλάχος, Χάρης Βορκάς, Σπύρος Θεοδόσης, Μαρία Ιωαννίδου, Δημήτρης Καϊκής, Τρύφων Καρατζάς, Αθηνά Μαυρομάτη, Γιώργος Μάζης, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαρία Πανουτσοπούλου, Τιτίκα Στασινοπούλου.

Στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν" στην Κηφισιά πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Φιλανθρωπικό μπαζάρ του Συλλόγου "Ελπίδα", με πολύ κόσμο να αποδέχεται το κάλεσμα της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη και να δίνει το "παρών" στην εκδήλωση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR