counter

Αποθεώθηκε ο Σάκης Ρουβάς στη Ρωσία!

Αποθεώθηκε ο Σάκης Ρουβάς στη Ρωσία!
Αποθεώθηκε ο Σάκης Ρουβάς στη Ρωσία!

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης  βρίσκεται στη Ρωσία καθώς σήμερα το βράδυ θα εμφανιστεί στο Κρεμλίνο ως επικεφαλής του καλλιτεχνικού προγράμματος εκδήλωσης για την ελληνορωσική φιλία στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους 2016 που είναι αφιερωμένο στην πολιτιστική συνεργασία Ελλάδας Ρωσίας.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας για να φωτογραφηθεί για Ρώσικα κι Ελληνικά ΜΜΕ που έχουν εκδηλώσει ήδη έντονο ενδιαφέρον για αυτό το σπουδαίο γεγονός και την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά και όλοι ανυπομονούν για τον εορτασμό-ορόσημο!

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης Ρωσίδες fans τον αναγνώρισαν κι έσπευσαν για να πάρουν αυτόγραφο, να φωτογραφηθούν και θα βγάλουν selfie με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ!

Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται για ακόμα μία φορά αποδέκτης έντονων εκδηλώσεων λατρείας προς το πρόσωπο του, αυτή τη φορά και στην πρωτεύουσα της Ρωσίας!!

Το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων της ρωσικής πρωτεύουσας και όλοι ανυπομονούν για την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά που θα τραγουδήσει τόσο στα ρώσικα όσο και στα ελληνικά!

Η μεγαλοπρεπής εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους 6.000 προσκεκλημένους να επικοινωνήσουν με τη δύναμη της κουλτούρα των δύο χωρών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR