counter

Απίστευτες σκηνές τρυφερότητας απο τη γέννηση του Αρχέλαου, γιου των δημοσιογράφων Μάνου Αντώναρου και Ολίβιας Γαβρίλη (Δείτε το video)

Απίστευτες σκηνές τρυφερότητας απο τη γέννηση του Αρχέλαου, γιου των δημοσιογράφων Μάνου Αντώναρου  και Ολίβιας Γαβρίλη (Δείτε το video)
Απίστευτες σκηνές τρυφερότητας απο τη γέννηση του Αρχέλαου, γιου των δημοσιογράφων Μάνου Αντώναρου και Ολίβιας Γαβρίλη (Δείτε το video)

Μάνος Αντώναρος - Ολίβια Γαβρίλη

Απο τη Μαίρη Παλιαλέξη

"Και εντελώς ξαφνικά ενώ έχεις ένα θαύμα (Αθηνά), έχεις δύο θαύματα (Αθηνά + Αρχέλαο). Μην την κυνηγάτε τη ζωή, ξέρει αυτή να σας βρίσκει από μόνη της."

Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε στη ζωή ο δημοσιογράφος, Μάνος Αντώναρος, τον γιο του, Αρχέλαο που ήρθε στον κόσμο την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου του 2012, στις 00:20 τα ξημερώματα. Ο Αρχέλαος είναι το δεύτερο παιδί του δημοσιογράφου μετά την Αθηνά, τον πρώτο καρπό ενός μεγάλου έρωτα με την επίσης δημοσιογράφο, Ολίβια Γαβρίλη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε την Πρωταπριλιά του 2008 και παντρεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2009, όταν η Ολίβια ήταν έγκυος στην Αθηνά.

Η Ολίβια απο την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της και μετά, ασχολήθηκε αποκλειστικά με ότι έχει σχέση με τα παιδιά. Την πρώτη χρονιά του "Πρωινό mou", με την Φαίη Σκορδά επίσης έγκυο, συμμετείχε με δική της στήλη, τόσο η ίδια όσο και η νεογέννητη κόρη της τότε. Την ίδια περίοδο άνοιξε και το δικό της site με θέματα για μαμάδες και μπαμπάδες. Η Ολίβια και ο Μάνος μοιράζονται με τους αναγνώστες τους καθημερινές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

 

Μάνος Αντώναρος - Ολίβια Γαβρίλη

 

Την ημέρα που γεννήθηκε ο Αρχέλαος ο δημοσιογράφος έγραψε: "Ο πιο γλυκός ύπνος ήταν σήμερα το βράδι με την Αθηνά μου αγκαλιά οι δυό μας... της είπα στ αυτί ότι ήρθε ο Αρχέλαος, είπε "ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ" με αγκάλιασε και κοιμήθηκε".  

Δείτε το video απο τα πρώτα λεπτά του μικρού μετά τη γέννησή του, στην αγκαλιά της μαμάς του.

 

 

"Tα αδελφάκια! Κάτι μου λέει ότι θα κάνουμε πολλάααααα videos με αυτόν τον τίτλο". Με αυτά τα λόγια συνόδευσε τα video απο τις γεννήσεις των παιδιών του ο δημοσιογράφος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR