counter

Ολίβια Γαβρίλη: Έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της! (Φωτογραφίες)

Ολίβια Γαβρίλη: Έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της! (Φωτογραφίες)
Ολίβια Γαβρίλη: Έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της! (Φωτογραφίες)

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και μερικές ώρες η Ολίβια Γαβρίλη, καθώς έφερε στον κόσμο το Σάββατο το τέταρτο μωράκι της.

Ύστερα από πολλά "κύματα", η  δημοσιογράφος και blogger κατάφερε να ολοκληρώσει την ευτυχία της και να αποκτήσει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον δεύτερο σύζυγό της. 

Σημειώνεται ότι ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου και δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Σταύρο Λασκαρίδη και πέρασαν μία μεγάλη περιπέτεια, καθώς "έχασαν" ακόμα ένα παιδάκι.

Παράλληλα πριν από λίγο καιρό, η Ολίβια Γαβρίλη νόσησε από κορονοϊό.

Ευτυχώς όμως όλες οι δυσκολίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν διότι έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι και μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως αποκάλυψε η ευτυχισμένη μητέρα το αγοράκι θα πάρει το όνομα Ωρίων.

“Καλώς ήρθες στη Γη, μικρέ μας Ωρίωνα! 🌟 Περιμέναμε πώς και πώς να έρθεις στην οικογένειά μας και τώρα που είσαι πια στην αγκαλιά μας, δεν μπορούμε να πιστέψουμε το πόσο τέλειος είσαι! 🥰 Ο μπαμπάς και η μαμά υπόσχονται να σε αγαπούν άνευ όρων, να είναι πάντα δίπλα σου, να σέβονται τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σου, όπως κάθε μέρα προσπαθούν, άλλωστε, να κάνουν και με τα αδερφάκια σου ❤️ Είστε το Α και το Ω της ζωής μας! Να είσαι τυχερός, να είσαι ευτυχισμένος! 🙏🏻 Ο Ωρίωνας Λασκαρίδης ήρθε στον κόσμο σήμερα στις 8:50 μέσω μιας αληθινά υπέροχης εμπειρίας καισαρικής τομής. @elenixanth για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για όλα!", έγραψε χαρακτηριστικά. 

Δείτε τις φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολίβια Γαβρίλη: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR