counter

Aπαστράπτουσα η Δούκισσα Νομικού στο 2ο Live του Dancing with the stars 4!

Aπαστράπτουσα η Δούκισσα Νομικού στο 2ο Live του Dancing with the stars 4!
Aπαστράπτουσα η Δούκισσα Νομικού στο 2ο Live του Dancing with the stars 4!

Τα παρασκήνια του δεύτερου live του Dancing with the Stars 4

Ακόμα πιο εντυπωσιακή η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο δεύτερο Live του Dancing with the stars 4! Η Δούκισσα Νομικού κατεβαίνοντας την σκάλα του Show άφησε τους πάντες άναυδους με τo συνολικό στυλ που επέλεξε να έχει αυτή τη φορά! Μίνι φόρεμα στο χρώμα του δέρματος γεμάτο ασημί παγέτες. Τόσο σικ όσο και sexy. Ένας συνδυασμός που η Δούκισσα Νομικού μπορεί να υποστηρίξει με μεγάλη ευκολία!

Το φόρεμα της ήταν κεντημένο στο χέρι και ειδικά φτιαγμένο για το 2ο live του Dancing with the stars 4, δια χειρός της σχεδιάστριας Ourania Kay. Οι γόβες του οίκου Mourtzi, και τα δαχτυλίδια Gioventu από ροζ χρυσό, Gavello. Από τη κόκκινη τουαλέτα που έκανε τη Δούκισσα να μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι στην πρεμιέρα του Danging with the stars 4, στο εντυπωσιακό μίνι, μια ακόμα πιο νεανική πινελιά με αρκετή δόση χρυσόσκονης.  

Βάζοντας για ακόμα μια φορά, το στίγμα της προσωπικότητας της, η Δούκισσα κέρδισε τις εντυπώσεις συνδυάζοντας άψογα ντύσιμο, μαλλιά και μακιγιάζ! Το styling της Δούκισσας Νομικού επιμελήθηκε ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος με τον οποίο  δημιουργούν πάντα μαζί το τελικό αποτέλεσμα της κάθε της εμφάνισης.

Για το 2ο live του Dancing with the stars ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης επέλεξε να κάνει ένα πολύ απλό χτένισμα που θα αναδείκνυε το φόρεμα. Νεανικό look λοιπόν για την Δούκισσα με ολόισια μαλλιά! Το μακιγιάζ της, δια χειρός Βάσως Νακολοπούλου σε γήινους τόνους με κάποιες πινελιές λάμψης και έντονο ροζ κραγιόν. Η Δούκισσα Νομικού για άλλη μια φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την απαστράπτουσα εμφάνιση της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR