counter

Άντζελα Δημητρίου: Έτσι περνάει τις πρώτες ημέρες με την εγγονή της στο σπίτι!

Άντζελα Δημητρίου: Έτσι περνάει τις πρώτες ημέρες με την εγγονή της στο σπίτι!
Άντζελα Δημητρίου: Έτσι περνάει τις πρώτες ημέρες με την εγγονή της στο σπίτι!

Στιγμές ευτυχίας βιώνουν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης αφού πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι λογικό όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου για την εγγονή της.

Ρίξτε μια ματιά! Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της και το μακροσκελές μήνυμα

Άντζελα Δημητρίου – Οι στιγμές με την εγγονή της

Η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με την κόρη της, αλλά και την βοήθεια που δέχεται από την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου.

«Όταν κάνουμε μπανάκι, τρώμε και μετά μας παίρνει αγκαλιά να ρευτούμε η γιαγιά μας η καλή και στο τέλος μας βάζει για ύπνο! Γιατί η γιαγιά μας ξέρει! Έχω ένα τρίωρο να πάρω κι εγώ έναν υπνάκο ευτυχώς», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR