counter

Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη: Σε ποιους άφησε σπίτια, μετρητά και μετοχές

Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη: Σε ποιους άφησε σπίτια, μετρητά και μετοχές
Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη: Σε ποιους άφησε σπίτια, μετρητά και μετοχές

Πριν από μερικές ημέρες άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο τον περασμένο Ιανουάριο, σε ηλικία 61 ετών. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε φροντίσει ωστόσο να εξασφαλίσει οικονομικά τα μέλη της οικογένειάς του, αλλά και τους κοντινούς συγγενείς του.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Spirto», ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων σε έξι ανθρώπους. Συγκεκριμένα οι κληρονόμοι του είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του.

Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του, ενώ σημαντικό μερίδιο λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είχε αποφασίσει να συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη, όπου έκανε την θεραπεία του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR