counter

Αννίτα Ναθαναήλ: Η ζωή της πριν το Nomads Μαδαγασκάρη!

Αννίτα Ναθαναήλ: Η ζωή της πριν το Nomads Μαδαγασκάρη!
Αννίτα Ναθαναήλ: Η ζωή της πριν το Nomads Μαδαγασκάρη!

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι 50 χρονών, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι επιχειρηματίας.

Σπούδασε σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο, μιλάει συνολικά πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς AΝΤ1 και SevenΧ

Το 2000 γνώρισε το σύζυγό της, τον Αμερικανό και πρώην επαγγελματία πολίστα, Κρις Χάμπερτ. Σήμερα, έχουν δύο έφηβες κόρες και έχουν ιδρύσει μια εταιρεία επισκευής για smartphones και PCs. Η ίδια κυκλοφόρησε πέρσι τη δική της σειρά με αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Η οικογένεια για την Αννίτα Ναθαναήλ είναι προτεραιότητα. Στο άκουσμα του Nomads οι κόρες της είχαν μία και μόνο αντίδραση: «μαμά, μην τολμήσεις και δεν πας». Όσο θα βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη, ξέρει πως τα παιδιά της θα είναι σε καλά χέρια, εκείνα του συζύγου της. 

Ένα χτύπημα από αυτοκίνητο το 1989, ενώ ήταν πεζή στο Παρίσι, ήταν η στιγμή που της απέδειξε πως «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Για την ίδια, η εμπειρία του Nomads είναι μια ευκαιρία να νιώσει ακόμα πιο ζωντανή. Θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της καθώς, όπως λέει, η ψυχή δεν έχει ηλικία. Θέλει το Nomads να είναι η καλύτερη ιστορία που θα έχει να διηγηθεί στα εγγόνια της. Άλλωστε, οι ιστορίες επιβίωσης την γοήτευαν ανέκαθεν. 

Είναι φυσιολάτρης κι ένα από τα χόμπι της είναι να μαζεύει μανιτάρια. Η μεγάλη της αγάπη όμως, είναι η θάλασσα και οι ελεύθερες καταδύσεις (σε μεγάλο ή μικρότερο βάθος) είναι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR