counter

Αννίτα Ναθαναήλ: "Είμαι μόνη, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας"

Αννίτα Ναθαναήλ: "Είμαι μόνη, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας"
Αννίτα Ναθαναήλ: "Είμαι μόνη, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας"

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην «Ελένη» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά για τις αλλαγές στη ζωή της, τις κόρες της που σπουδάζουν πλέον στο Λος Άντζελες, αλλά και για τους χωριστούς δρόμους που αποφάσισε να πάρει με τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει, όμως κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες. Η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρο τους. Κατάφεραν και οι δύο το ακατόρθωτο, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπεις σε αυτά τα πανεπιστήμια. Έφερα εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της μάνας. Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Ποσό γρηγορά πέρασαν τα χρόνια. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα βέβαια τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ σχετικά με τις κόρες της.

Διαβάστε επίσης: Aννίτα Nαθαναήλ: "Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στα 19 μου με σημάδεψε με ένα διεγνωσμένο 4% σωματικής αναπηρίας"

Όσον αφορά τη σχέση της με τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένη πάνω από 20 χρόνια, η Αννίτα Ναθαναήλ, αρκέστηκε να πει, χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες: «Γενικότερα είμαι μονή. Εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας, έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Επιλεγώ να ζω τη ζωή μου και να κάνω πράγματα για μένα, κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις».

Αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση, η Αννίτα Ναθαναήλ παραδέχτηκε ότι τσαλακώνει την εικόνα της και την κάνει να νιώθει νέα.

«Είναι πολλές οι αλλαγές πάνω μου και διαρκώς , θέλω την ηλικία μου να την κουβαλώ πάνω μου ανάλαφρα», είπε, ενώ σχετικά με το μέλλον δήλωσε: «Είμαι εδώ να γινώ και γιαγιά και να υποστηρίξω όλους αυτούς τους ρόλους που έπονται, έχω πολλά όνειρα για μένα, θα κοιτάξω και λίγο την Αννίτα και θα κάνω πράγματα για τον εαυτό μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR