counter

Άννα Μπεζάν: Το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και η επιλόχειος κατάθλιψη

Άννα Μπεζάν: Το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και η επιλόχειος κατάθλιψη
Άννα Μπεζάν: Το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και η επιλόχειος κατάθλιψη

Μαμά για πρώτη φορά έγινε περίπου πριν από τρεις μήνες η Άννα Μπεζάν, καθώς έφερε στον κόσμο της κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά.

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μας δείχνει πως είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά την εγκυμοσύνη.

Δείτε επίσης - Χριστίνα Παππά: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την εγγονή της - Η οικογενειακή φωτογραφία από το γιορτινό τραπέζι

Άννα Μπεζάν – Το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και η επιλόχειος κατάθλιψη

Η Άννα Μπεζάν, όπως μπορείτε να δείτε, εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, καθώς έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης . Ωστόσο μια ακόλουθος, με αφορμή αυτή την ανάρτηση, της έστειλε ένα αρνητικό μήνυμα, στο οποίο η ίδια απάντησε αποκαλύπτοντας πως πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

«Ε και τι; Υπάρχουν γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη παλεύουν με επιλόχειο κατάθλιψη και με κιλά που δεν μπορούν να χάσουν επειδή δεν έχουν όλες τα χρήματα για γυμναστήρια, διατροφή και πέρσοναλ… Τι θέλετε να μας δείξετε; Όταν είσαι άτομο που δυστυχώς ή ευτυχώς σε παρακολουθεί κόσμος πρόσεχε τι μηνύματα περνάς», της έγραψε η ακόλουθος, με την Άννα Μπεζάν να της απαντά:

«Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ.  Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα».

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις από το Instagram της Άννας Μπεζάν:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR