counter

Άννα Μπεζάν: Η γνωριμία με τον Δημήτρη Παππά, η εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Άννα Μπεζάν: Η γνωριμία με τον Δημήτρη Παππά, η εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού
Άννα Μπεζάν: Η γνωριμία με τον Δημήτρη Παππά, η εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε την Τρίτη η Άννα Μπεζάν, η οποία παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μια συνέντευξη εφ’ όλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Άννα Μπεζάν - Δημήτρης Παππάς: Δημοσίευσαν υπερηχογράφημα του μωρού τους (Φωτογραφία)

Η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για την γνωριμία της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Παππά.

«Τον Δημήτρη τον γνώρισα τον Οκτώβρη. Βρεθήκαμε τον Νοέμβριο γιατί υπήρχε ένα κυνηγητό. Εγώ δεν είχα δώσει πολύ σημασία στην αρχή. Είχαμε κινηματογραφική γνωριμία. Με έσωσε από μια πόρτα. Στα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη δεν τον είχα προσέξει, ούτε αυτός και πάμε ταυτόχρονα στις τουαλέτες και ένας τύπος ήθελε να βγει και πήγε να μου ρίξει στα μούτρα την πόρτα και ο Δημήτρης με έσωσε.

Θα παντρευτούμε. Το έχουμε συζητήσει. Σίγουρα για αρχή θα γίνει ένας πολιτικός γάμος και στη συνέχεια ένας θρησκευτικός γιατί είμαστε πατροπαράδοτοι. Είμαι τεσσάρων μηνών. Δεν ξέρω το φύλο του μωρού, γιατί κουνιέται. Πολύ πιθανόν να είναι αγοράκι, αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα.

Έτυχε και ήρθε το μωρό. Στην αρχή είχα σοκαριστεί. Ήταν να ταξιδέψω Παρασκευή βράδυ Αθήνα και το απόγευμα συνειδητοποίησα ότι είχα 5 ημέρες καθυστέρηση και μου μύρισαν τροφές που δεν μου άρεσαν. Είχα όλα τα συμπτώματα περιόδου, οπότε δεν έδωσε σημασία. Έκανε ένα τεστ γιατί με πίεσαν. Ήμουν έτοιμη να πάρω το χάπι να μου έλθει περίοδος. Κάνω ένα τεστ θετικό, κάνω δεύτερο τεστ θετικό. Του στέλνω το τεστ φωτογραφία και νόμιζε ο Δημήτρης ότι του έκανα πλάκα. Εγώ ήμουν σε κρίση πανικού, ο Δημήτρης πιο ψύχραιμος», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μπεζάν.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Άννα Μπεζάν:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR