counter

Άννα Μπεζάν: "Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου, έχω τη δική μου οικογένεια"

Άννα Μπεζάν: "Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου, έχω τη δική μου οικογένεια"
Άννα Μπεζάν: "Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου, έχω τη δική μου οικογένεια"

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα”και τη Μένια Κούκου μίλησε η Άννα Μπεζάν, με αφορμή τις φήμες που την θέλουν να μπαίνει στο J2US. Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τη μητρότητα, την δική της οικογένεια, αλλά και για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

Διαβάστε επίσης! Άννα Μπεζάν: Το δώρο της Χριστίνας Παππά που τη συγκίνησε - "Πεθερούλα μου άκουσέ το, θα το πω και δημόσια"

«Έχω πάρα πολλή βοήθεια και η Χριστίνα τώρα που δεν έχει ξεκινήσει η σεζόν για να φύγει στη Μύκονο, είναι εδώ πέρα και μου κρατάει την μικρή όταν έχω κάποια υποχρέωση. Της φέρνει συνέχεια δώρα, παίζει συνέχεια μαζί της», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν για την πεθερά της και συνέχισε για τα παιδικά της χρόνια στο ορφανοτροφείο:

 «Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο “Θηλέων Μέλισσα”. Είναι το πατρικό μου, έτσι το έχω εγώ στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολα αλλά δεν ήταν μίζερα. Το ζόρι μου και η κακοποιητική συμπεριφορά ήταν όσο ήμουν σπίτι μου.

Δεν μιλάω πια για τους γονείς μου. Δεν θέλω να έχω επαφές, έχω τη δική μου οικογένεια. Έχω μία πεθερά που είναι σαν μαμά μου. Το λέω με πολλή αγάπη! Έχω έναν άνδρα ο οποίος με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει, έχω ένα υπέροχο παιδί. Έχουμε φτιάξει μια οικογένεια και έχει κουμπώσει και είναι η δική μου οικογένεια».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR