counter

Angelina Jolie: "Ο Brad Pitt βρωμάει σαν τσοπανόσκυλο

Angelina Jolie: "Ο Brad Pitt βρωμάει σαν τσοπανόσκυλο
Angelina Jolie: "Ο Brad Pitt βρωμάει σαν τσοπανόσκυλο

Angelina Jolie Brad Pitt

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Angelina Jolie για τον σύζυγό της, Brad Pitt. H Angelina, σύμφωνα με το περιοδικό National Enquirer, υποστήριξε πως ο Brad Pitt έχει.... τσακωθεί με το σαπούνι. Ο λόγος που το αποδίδει, είναι γιατί τελευταία είναι λάτρης των καλλυντικών φυτικής προέλευσης.

Ο Brad Pitt υποστηρίζει πως τα σαπούνια βλάπτουν τον πλανήτη αλλά κι επιταχύνουν την διαδικασία που γερνά ο άνθρωπος. Προφανώς του είναι αδιάφορο το πως νιώθουν οι γύρω του, όταν τον πλησιάζουν. Κι αν τις αποκαλύψεις αυτές τις έκανε η ίδια του η γυναίκα, ο σωματοφύλακάς του υποστήριξε πως ο Brad δεν φορά αποσμητικό και απλώς ξυρίζει τις μασχάλες του.

Η Angelina Jolie το έκανε ακόμα χειρότερο, αφού σύμφωνα με δηλώσεις της, τα ίδια τους τα παιδιά άρχισαν να τον αποκαλούν “βρωμο - μπαμπά”, αφού η μπόχα δεν τα αφήνει να έχουν... πολύ στενές επαφές μαζί του. "Μυρίζει σαν τσοπανόσκυλο", δήλωσε η ηθοποιός, δείχνοντας πως ακόμα και η εικόνα των μεγαλύτερων star του κόσμου μπορεί πανεύκολα να γκρεμιστεί με μια μικρή προσωπική αποκάλυψη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR