counter

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: "Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια"

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις πρωινές εκπομπές στη συνέντευξή του στο Breakfast@Star στάθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα την Παρασκευή 15/3. 

Η παρουσιάστρια αιφνιδίασε τον συνεργάτη της, ζητώντας να ξεκαθαρίσει κάποια από τα λεγόμενά του στη Μαίρη Αργυριάδου.«Διαβάζω μία συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Breakfast, τώρα μου την έστειλαν. Πολύ ωραία συνέντευξη, τη διαβάζω: «από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, πιο κοντά σε μένα είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα». Αυτός είναι ο τίτλος, παίζει σε όλα τα sites», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, την ώρα που διάβαζε την είδηση από το κινητό της.

«Δεν είπα ακριβώς αυτό, τώρα τι τίτλο βάζει το κάθε site… Εγώ είπα σε σχέση με τις άλλες εκτός από τη δικιά μας», απάντησε ο παρουσιαστής και η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Καινούργιου για Μικρούτσικο: "Ο Ανδρέας θέλησε να αποχωρήσει μετά τον διαπληκτισμό με τον Γιάννη"

«Είπες ότι πιάνει την είδηση και ξέρει να τη χειριστεί. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται. Αυτό που κάνει το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι και πόσα χρόνια στον χώρο».

«Εγώ δεν είπα αυτό. Εάν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, διάβασε τα λόγια μου και βγαλ’ το. Αυτό είναι μια δική σου εξομολόγηση, δεν θες να ακούσεις, δεν θες να καταλάβεις και δεν θες να ακούσεις την άποψή μου. Πάντα ακούω κι εγώ την άποψή σου», είπε με την σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν ήταν ότι με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά. Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου… κοντός ψαλμός αλληλούια, τα λέμε κι εδώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής. «Δεν κρύβομαι! Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δεν τα λέω ανοιχτά, διακριτικά και δεοντολογικά. Για ένα πράγμα που δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε είναι ότι δεν τα λέω», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, επισημαίνοντας ότι κάνει χιούμορ όταν μιλάει για «ράμματα».

Το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Γιώργο Λιάγκα

«Πιο κοντά σε μένα από τις πρωινές εκπομπές είναι αυτή του Λιάγκα. Βγαίνει και τη «χτυπάει» την είδηση, ξέρει να τη χειριστεί. Θεωρώ ότι η Κατερίνα και η εκπομπή έχουν καταφέρει να μπουν στο infotainment και κάποιες φορές γίνεται πολύ εύστοχα. Δεν μαλώνουμε τεχνηέντως στην εκπομπή, είμαι ενάντια στο στημένο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR