counter

Ανδρέας Μικρούτσικος για Άντζελα Δημητρίου: "Θα τσακωθώ εγώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο;"

Ανδρέας Μικρούτσικος για Άντζελα Δημητρίου: "Θα τσακωθώ εγώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο;"
Ανδρέας Μικρούτσικος για Άντζελα Δημητρίου: "Θα τσακωθώ εγώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο;"

Την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την διαμάχη των τελευταίων ημερών της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Δείτε επίσης - Κουμπάρος Όλγας Κιουρτσάκη: Η απάντηση στην Άντζελα Δημητρίου μετά την απαγόρευσή της να βρεθεί στο μαγαζί που εμφανίζεται

Ο παρουσιαστής τόνισε πως όταν μία σύγκρουση αφορά μάνα και κόρη δεν πρέπει να υπάρχει δημόσια έκταση, να γίνεται κεντρικό θέμα μίας συνέντευξης και πρωτοσέλιδο σε εξώφυλλα περιοδικού.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

 «Όταν η σύγκρουση ανάμεσα σε μάνα ή πατέρα και γιο ή κόρη τεκταίνεται, δεν είναι θέμα κεντρικό μίας συνέντευξης… Υπάρχει περίπτωση ένας γονιός να σκεφτεί ότι θα βγάλει στα περίπτερα και στα μανταλάκια τη σχέση του με το παιδί; Μωρέ και δικαστήριο αν πάει, θα πάει σιωπηλά. Την έχουμε φανφάρα αυτήν την ιστορία, κεντρικό εξώφυλλο ενός περιοδικού και κεντρικό θέμα των εκπομπών. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Όλοι ανέξοδα και αναίτια -σε παρένθεση γιατί υπάρχει πίκρα- ασχολούμαστε με αυτήν την ιστορία, με το μαγαζί, την κόρη, τον γαμπρό και με την Άντζελα» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θα τσακωθώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο; Το έκανες ποτέ εσύ Νάσο με τα παιδιά σου; Εσύ Γρηγόρη; Ο μέσος τηλεθεατής με τα παιδιά του μέσα από τη σύγκρουση κάποιων συμφερόντων να το βγάλει βούκινο; Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω, να προετοιμάσω το μαγαζί μου και να δώσω τόπο στην οργή ή τροφή σε δικηγόρους να το λύσουν μεταξύ τους; Δεν λέω γιατί το κάνουμε εμείς, αλλά γιατί το κάνει η Άντζελα και τι κάνει η κόρη της. Λέω καλά κάνουν οι εκπομπές και το παρουσιάζουν, αλλά η Άντζελα και η κόρη της δεν κάνουν καλά» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR