counter

Κουμπάρος Όλγας Κιουρτσάκη: Η απάντηση στην Άντζελα Δημητρίου μετά την απαγόρευσή της να βρεθεί στο μαγαζί που εμφανίζεται

Μία αυστηρή εντολή έθεσε στους μετρ και στους μουσικούς του μαγαζιού που θα εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη η Άντζελα Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά  ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η τραγουδίστρια τόνισε πως αν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται εμφανιστεί ο κουμπάρος της κόρης της, Γρήγορης Εκμαλιάν και ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης θα κατέβει από την πίστα.

Δείτε επίσης - Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε την εντολή που έδωσε η Άντζελα Δημητρίου για τον κουμπάρο και τον γαμπρό της, Φώτη στο μαγαζί που εμφανίζεται

Ο Γρήγορης Εκμαλιάν μετά από αυτή την είδηση μίλησε στην εκπομπή της Φάιης Σκορδά και αποκάλυψε πως έχει συμβεί κάτι στην οικογένεια το οποίο πυροδότησε την κόντρα αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει.

«Γιατί είπε κανείς θα πάμε στο μαγαζί να δούμε την Άντζελα Δημητρίου; Χθες την πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισα στα μούτρα. Αν πάω ένα βράδυ σαν πελάτης με ποιο δικαίωμα να με διώξουν; Δεν με ενδιαφέρει να με βρίζει εμένα, να τα έχει βάλει μαζί μου, να τσακωθεί μαζί μου και να τα φτιάξει με το παιδί της. Επειδή την ξέρω καλύτερα την Άντζελα και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν τέτοια θέματα πιστεύω ότι στο τέλος θα υποκύψει στη λογικότητα και θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα θετικό και καλό» είπε αρχικά ο Γρήγορης Εκμαλιάν.

«Υπάρχει κάτι άλλο με το θέμα των παιδιών τώρα που δεν μπορώ να αναφερθώ αυτή τη στιγμή νομίζω ότι αύριο θα είμαι έτοιμος εφόσον εξακριβώσω τις πηγές μου τι έχει γίνει. Είναι ένα θέμα το οποίο είναι τρομακτικό αλλά δεν μπορώ να πω καμία κουβέντα γιατί μπορεί να εκτεθώ, δεν θέλω να εκτεθώ κάτι έχει συμβεί στο όλο θέμα και φτάσανε εκεί πέρα που φτάσανε» πρόσθεσε.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Γρήγορης Εκμαλιάν.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR