counter

Αναστασία Παντούση: Το απρόοπτο στα γυρίσματα της σειράς "Το Ναυάγιο" – "Οι διασώστες με απεγκλώβισαν"

Αναστασία Παντούση: Το απρόοπτο στα γυρίσματα της σειράς "Το Ναυάγιο" – "Οι διασώστες με απεγκλώβισαν"
Αναστασία Παντούση: Το απρόοπτο στα γυρίσματα της σειράς "Το Ναυάγιο" – "Οι διασώστες με απεγκλώβισαν"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε η Αναστασία Παντούση.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δραματική σειρά εποχής του Mega, “Το Ναυάγιο”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα, η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε και ένα απρόοπτο που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Δείτε επίσης! Η Αναστασία Παντούση για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση: "Δεν το αποκαλύψαμε από τον πρώτο καιρό γιατί…"

Όσα είπε η Αναστασία Παντούση

Τι σε συγκινεί περισσότερο στην ιστορία που περιγράφει Το Ναυάγιο;

«Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, το οποίο ακουμπά σε αληθινά γεγονότα. Αυτό που με συγκλονίζει είναι πως από το 1960, όπου διαδραματίζεται η ιστορία μας, μέχρι σήμερα δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Περισσότερο με θυμώνει και με απογοητεύει το γεγονός πως κάποιοι βγάζουν χρήματα σε βάρος άλλων, με αποτέλεσμα αθώοι άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους. Χάνω την ελπίδα μου».

Είναι αλήθεια ότι για τη σκηνή του ναυαγίου ήρθαν να σας ενισχύσουν ειδικοί εκπαιδευτές από τη Νότια Αφρική;

«Ναι, ήρθαν από το Κέιπ Τάουν εκπαιδευτές για τέτοιες σκηνές, για να βοηθήσουν στις υποβρύχιες λήψεις και να προκαλέσουν κύματα με τεράστιους ανεμιστήρες. Πολλά από τα γυρίσματα έγιναν σε πισίνα και, για να δημιουργήσουν την εικόνα θάλασσας, είχαν απλώσει σκούρα πανιά στον πάτο της. Ήταν πολύ πιο αγριευτικό από όσο νομίζεις. Ξέρεις, όσο μεγαλώνω οι φοβίες μου έχουν κάπως αυξηθεί. Θυμάμαι ότι μικρή βουτούσα και έμενα για αρκετά δευτερόλεπτα χωρίς ανάσα κάτω από το νερό. Τώρα –θες το τσιγάρο;– ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω την ανάσα μου στις σκηνές του ναυαγίου. Μέσα στο άγχος της λήψης, όταν καλείσαι να υποδυθείς κάποια που επιβιώνει από πνιγμό, δεν έχεις την ψυχραιμία να κρατήσεις και την ανάσα σου. Κάποια στιγμή ένιωσα πανικό ότι δεν είχα άλλο οξυγόνο».

Ήταν από τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχεις κάνει;

«Αδιαμφισβήτητα. Σε μια σκηνή που γυρίσαμε τελευταία στη θάλασσα, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ. Αμέσως κατάλαβα ότι τα ρούχα μου είχαν μπλεχτεί σε αγκίστρι. Είχα τυλιχτεί σε αγκίστρια ψαράδων και ούτε ξέρω πώς είχαν βρεθεί πάνω μου. Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα, οι διασώστες με απεγκλώβισαν αμέσως».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR