counter

Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό “αντίο” του Ιωάννη Αθανασόπουλου στον τηλεοπτικό Γιάννο Σεβαστό

Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό “αντίο” του Ιωάννη Αθανασόπουλου στον τηλεοπτικό Γιάννο Σεβαστό
Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό “αντίο” του Ιωάννη Αθανασόπουλου στον τηλεοπτικό Γιάννο Σεβαστό

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο τρίτος κύκλος προετοιμάζεται πυρετωδώς από τους σεναριογράφους και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί να περνάει τα βράδια του, παρακολουθώντας τις καταιγιστικές εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς.

Ένας από τους ρόλους που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα, ήταν αυτός του Γιάννου Σεβαστού ο οποίος πέθανε στην πρώτη σεζόν, όμως η μορφή του εμφανιζόταν κατά καιρούς στα επεισόδια.

Όπως φαίνεται ο τηλεοπτικός Γιάννος ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ήρθε το τέλος για τον κ.Γιάννο Σεβαστό! Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 2 χρόνια! Τεράστια συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη που έγινα αυτός ο ήρωας που αγαπήσατε κι υποστηρίξατε τόσο πολύ! Μεγάλο ευχαριστώ στους σκηνοθέτες μας @lefteris_charitos , @spirosmichalo και @patronisss για την καθοδήγηση και τις συμβουλές τους! Μεγάλο ευχαριστώ στους αυτουργούς αυτής της ιστορίας @melinatsampani , #πpetroskalkovalis και την υπέροχη ομάδα τους Vasia Karitinou και Tom Tsampanis που δημιούργησαν αυτόν τον υπέροχο ρόλο! Μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη κ. Dina Kassou για τα καλά της λόγια και την υποστήριξη της. Μεγάλο ευχαριστώ στην casting director μας Μιράντα Ρωσταντή για την υπομονή της και το κουράγιο που μου έδινε από την αρχή των casting!Τα καταφέραμε “θεία”», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR