counter

Άγριες Μέλισσες: Ο απαγορευμένος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ο απαγορευμένος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι
Άγριες Μέλισσες: Ο απαγορευμένος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και πολυσυζητημένος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν δυναμικά με πολλές ανατροπές, εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις, συγκλονιστικά γεγονότα, αλλά και αδίστακτα σχέδια.

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», μίλησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», αφού η ηθοποιός θα υποδυθεί την σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Διαβάστε εδώ: Άγριες Μέλισσες – Γ κύκλος: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον γιο του Ακύλα Μεγαρίτη

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έκανε μια αποκάλυψη που θα καθηλώσει το κοινό, αφού όπως ανέφερε ένας απαγορευμένος έρωτας θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

«Εγώ σαν Ζωή Μεγαρίτη δεν συμφωνώ καθόλου με τον Ακύλα Μεγαρίτη και έχουμε δυσκολίες και στη συνύπαρξη και οικογενειακές. Είναι μια γυναίκα το 1967 παντρεμένη που έχει παράνομη σχέση. Δεν είμαι μια φοβισμένη, είναι μια δυναμική γυναίκα.

Νομίζω ότι ο Κωνσταντής παραμένει ερωτευμένος με την Δρόσω. Έτσι κι αλλιώς, όλοι μας, όταν έχουμε σχέσεις δεν σημαίνει ότι είμαστε σε όλες τις σχέσεις μας ερωτευμένο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου αφήνοντας να εννοηθεί πως η Ζωή Μεγαρίτη θα κάνει παράνομο δεσμό με τον Κωνσταντή Σεβαστό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR